Skocz do zawartości

[3000zł] kolarzówka

8881687

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Od ładnych paru latek jeżdżę kolarzówką (kiedyś Rometem, a później czymś podobnym ale nie do końca wiem co to ), aktualnie jeżdżę MTB ale męczy mnie strasznie(dojazdy do roboty), no i chcę kupić w końcu porządną i nową szosówkę. Choć MTB nadal będę jeździł do pracy bo to tylko 5min drogi to Szosówkę po godzinach będę męczył:(

I teraz tak..

Kross Venom Atrox - W/g mnie ideał jeżeli chodzi o cenę wygląd i jak czytałem jeździ bardzo dobrze.

I teraz takie pytanie do was. Czy w tej cenie - Do 3000zł. Znajdę coś o lepszych parametrach, tudzież na lepszych komponentach?

Po przejrzeniu już wielu stron internetowych a także ogłoszeń na allegro lub eBay nie znalazłem nic co by mi bardziej pasowało od wyżej podanego Atroxa.

Rowerek mus być szybki, lekki, wytrzymały i dobrze wyglądający, aa i rama klasyczna, nie slopingowa.

Marzy mi się rama Carbonowa ale to już raczej inna klasa cenowa.

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Pozdrawiam, Adam.

A ten?

http://allegro.pl/item1014905987_super_nowa_szosa_pelna_grupa_shimano_ultegra.html

jest na Ultegrze i Widelec Karbonowy.. Doszukuję się haczyka w tym... Czy ktoś może mi wyjaśnić tak niska cenę tego roweru?

Troszkę nie podoba mi się ta Korba z 3 przełożeniami no ale to jest mały szczegół.

Dziękuję Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...