Merigold Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Klub kolarski Tramwajarz organizuje serię zawodów w Łodzi - Wielki Maraton Rowerowy Szlakiem Parków Łódzkich. Pierwsze zawody już w najbliższą sobotę (24 kwietnia). Można je potraktować jako rozgrzewkę przed niedzielną mazovią czy ślr... ale nie tylko )) organizator gwarantuje dobrą zabawę i nagrody więcej informacji tutaj zapraszamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 A ktoś nas obdaruje dodatkowymi informacjami takimi jak długość trasy a może jakaś mapka ? Nic ? Z tej ulotki dowiadujemy się tyle że niczego się nie dowiadujemy I czy w sierpniu będziemy jeździć w kółko po parku Poniatowskiego ? Np. 500 okrążeń i wyjdzie nam 30 km maraton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merigold Napisano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Dystanse wynoszą około 30 km. Sądzę, że przy tak krótkiej trasie mapka za wiele by ułatwiła O sierpień jeszcze nie wypytywałam, ale mogę informować na bieżąco co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merigold Napisano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 widzę, że photo bikestats wyrzucił mi mój plakat, zatem podlinkuję go raz jeszcze... niech się na coś nasza-klasa przyda plakat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 403 Forbidden Request forbidden by administrative rules. Do trzech razy sztuka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 23 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Tomato link Ci prawdopodobnie nie działa, ponieważ nie jesteś zalogowany na naszej-klasie. Proszę teraz powinno działać każdemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merigold Napisano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Dzięki Ci, o Wielki Pixonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 28 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Można spróbować wypromować bardziej ten maraton, ponieważ to może być fajna impreza w Łodzi. Odskocznia od przeładowanej mazovii czy dalekich wyjazdów w świętokrzyskie na ligę ślr. Dlatego dałem również ogłoszenia w głównych działach forum. klik klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczerb Napisano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Jest jakaś strona tego klubu? Bo na szybko wygooglałem tylko, że kilkadziesiąt lat temu pod tą nazwą założono klub żużlowy... A za te 10 dni w sumie chętnie bym się wybrał - z ciekawości trzeba w końcu w czymś wystartować. Jak wygląda kwestia wpisowego? ;> I coś więcej o trasie? Żebym wiedział czy sztywniaka czy fulla raczej i jakie oponki ubrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 18 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Wpisowe 20 zł. Trasa? Jedź do parku pojeździj po nim i zastanów się jaką mogą trasę tam wyznaczyć. Tak na dobrą sprawę, to na ten wyścig można by pojechać na rowerze trekingowym i też nie byłoby problemu, a ty myślisz o fullu Co do opon j/w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczerb Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Oj tam...nie byłem pewien czy trasa w obrębie parku Dzięki za info Następne pytanko już poleci w temacie do, którego wyżej linkowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damiano Napisano 10 Września 2010 Udostępnij Napisano 10 Września 2010 I jak wrażenia po maratonach? Dużo uczestników? Jaki poziom i jak to mniej więcej wygląda, trasa oznaczona? Pytam, ponieważ zastanawiam się, czy nie wystartować w ostatnej wrześniowej edycji. Domyślam się, że trasa bardzo łatwa, jednak zastanawiam się jak ma ona przebiegać na terenie jednego parku, żeby wyszedł z tego maraton. Czy faktycznie trzeba robić bardzo dużo okrążeń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.