fsv Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 czolem wrzucam link do najnowszego rzeszowskiego materialu, jesli ktos ma ochote rzucic okiem z ciekawosci to wklejam linka: moze komus sie spodoba glownym zamiarem z naszej strony bylo zrobienie klimatycznego nocnego przejazdu po miescie - bez szalu i wymyslania najnowszych trikow do podniety;) mielismy raptem 2 noce na zdjecia, pozniej spadl snieg i trzymal do prawie marca wiec material koncowy wyszedl inny niz wczesniej planowalismy, a poza tym ze bardzo malo czasu, to jeszcze lodowate temperatury i chowanie sie przed policja zrobily swoje:) moglo byc duzo lepiej no ale wyszlo jak wyszlo, mysle ze przyzwoicie punks not dead! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 23 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Szacun - podoba się Choć prawdę mówiąc wygląda niczym trailer czegoś grubszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 extra ...bardzo mi się podobał.......rowerki noc i fajny podkład. ale dziwię się jakie wy puste ulice macie........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIGAlus Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Montaż profesjonalny, utrzymany fajny klimacik, tylko szkoda, że tak mało trial'u... Daję 5. P.S. Muza boska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fsv Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 oi:) dzieki za komentarze:) ciesze sie ze sie Wam material spodobal ulice pusto bo to srodek nocy byl i pozniej staralem sie wybierac jecia bez aut ale to nie do konca wyszlo i czasem sie auto przewinie:) ale fakt ogolnie pusto bylo, to byla poniedzialkowa noc wiec a wlasnie jesli mielibyscie ochote rzucic na moj calkiem starszy material to wklejam linka nizej dzieki raz jeszcze za mile slowa, fajnie cos takiego przeczytac pozdrawiam z rzeszowa punks not dead:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Jeśli chodzi o ten filmik co teraz zaproponowałeś to traktuję go jako relikwię hehe . Od kilku miesięcy oglądałem go po kilka razy w tygodniu czekając na pierwsze oznaki wiosny, sprowadzenie roweru i skompletowanie osprzętu Potem na chwilę odstawiłem go na bok bo pojawił się rower, sprzęt został zakupiony a wiosna umożliwiła realizację wizji budowanych podczas oglądania filmiku Teraz ponownie pozostało mi jedynie oglądanie z rozmarzeniem filmiku ponieważ zerwałem paznokieć u nogi śmigając po kampinosie i mam przerwę :/ Fantastyczny klimat został zbudowany w tym ruchomym obrazie. Roweru nie jest "za dużo" a został mile i płynnie wkomponowany w przyrodę. No i muzyka idealnie dobrana nic tylko czekać na zdjęcie szwów i odrost paznokcia :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Swietny filmik, zostalem zaskoczony . Okazuje sie ze mozna zrobic dobry filmik bez tony trickow typu skid z jedna noga zalozona za ucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fsv Napisano 21 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 lipstein;) to mi glowe zrobiles teraz:) jest mi super milo ze Ci sie moj starszy material podoba:))) ekstra takie cos przeczytac kurde az sie chce robic cos kolejnego a w glowie mam pare pomyslow ktore powinny rozp***dolic ludziom uczucia jesli wyjdzie tak jak to widze w glowie:D tylko czas musze na to znalezc:) Klosiu dzieki wielkie za mile slowa:) trzymajcie sie pozdrawiam z rzeszowa punks not dead! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.