Skocz do zawartości

[film] we own the streets

fsv

Rekomendowane odpowiedzi

czolem

wrzucam link do najnowszego rzeszowskiego materialu, jesli ktos ma ochote rzucic okiem z ciekawosci to wklejam linka:

moze komus sie spodoba

glownym zamiarem z naszej strony bylo zrobienie klimatycznego nocnego przejazdu po miescie - bez szalu i wymyslania najnowszych trikow do podniety;) mielismy raptem 2 noce na zdjecia, pozniej spadl snieg i trzymal do prawie marca wiec material koncowy wyszedl inny niz wczesniej planowalismy, a poza tym ze bardzo malo czasu, to jeszcze lodowate temperatury i chowanie sie przed policja zrobily swoje:) moglo byc duzo lepiej no ale wyszlo jak wyszlo, mysle ze przyzwoicie

punks not dead!

oi:)

dzieki za komentarze:) ciesze sie ze sie Wam material spodobal

ulice pusto bo to srodek nocy byl i pozniej staralem sie wybierac jecia bez aut ale to nie do konca wyszlo i czasem sie auto przewinie:) ale fakt ogolnie pusto bylo, to byla poniedzialkowa noc wiec :)

a wlasnie

jesli mielibyscie ochote rzucic na moj calkiem starszy material to wklejam linka nizej

dzieki raz jeszcze za mile slowa, fajnie cos takiego przeczytac

pozdrawiam z rzeszowa

punks not dead:)

Jeśli chodzi o ten filmik co teraz zaproponowałeś to traktuję go jako relikwię hehe :icon_question:. Od kilku miesięcy oglądałem go po kilka razy w tygodniu czekając na pierwsze oznaki wiosny, sprowadzenie roweru i skompletowanie osprzętu :) Potem na chwilę odstawiłem go na bok bo pojawił się rower, sprzęt został zakupiony a wiosna umożliwiła realizację wizji budowanych podczas oglądania filmiku :) Teraz ponownie pozostało mi jedynie oglądanie z rozmarzeniem filmiku ponieważ zerwałem paznokieć u nogi śmigając po kampinosie i mam przerwę :/

Fantastyczny klimat został zbudowany w tym ruchomym obrazie. Roweru nie jest "za dużo" a został mile i płynnie wkomponowany w przyrodę. No i muzyka idealnie dobrana :P nic tylko czekać na zdjęcie szwów i odrost paznokcia :/

• 3 tygodnie później...

lipstein;) to mi glowe zrobiles teraz:) jest mi super milo ze Ci sie moj starszy material podoba:)))

ekstra takie cos przeczytac kurde az sie chce robic cos kolejnego a w glowie mam pare pomyslow ktore powinny rozp***dolic ludziom uczucia jesli wyjdzie tak jak to widze w glowie:D tylko czas musze na to znalezc:)

Klosiu dzieki wielkie za mile slowa:)

trzymajcie sie

pozdrawiam z rzeszowa

punks not dead!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...