kyloziom Napisano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Jakie mocowanie do korby będzie lepsze czy na wielowpust czy też na kwadrat. Ja mam(miałem w starym rowerze)i nie narzekam. Tylko raz mnie zawiódł, ale to wina korby. A co wy byście wybrali?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Jakie mocowanie do korby będzie lepsze czy na wielowpust czy też na kwadrat. Ja mam(miałem w starym rowerze)i nie narzekam. Tylko raz mnie zawiódł, ale to wina korby. A co wy byście wybrali?? Ja z kwadratu przeszedłem na octalink i jestem w 100% zadowolony, do kwadratu na pewno nie powróce, jest widoczna poprawa sztywności ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Ja z kwadratu przeszedłem na octalink i jestem w 100% zadowolony, do kwadratu na pewno nie powróce, jest widoczna poprawa sztywności ramy Ramy? Dziwne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Ramy? Dziwne... Też mi sie to dziwne wydało Octalink czy isis czy inne są sztywniejsze bo maja grubsze osie suportu i tyle w tym temacie. Są za tym lepsze, choć ja mam bardzo wrażliwy naped na wszelkie braki sztywności a mam kwadrat i da sie zyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.