@lek Napisano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Czy ktoś ze Śląska wybiera się na tą impreze Jak znajomi się nie zdecydują, to będę miał 2 wolne miejsca w aucie + 2 rowery. Swój biorę do auta i dwa na dach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dun Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 mam jedno wolne miejsce w samochodzie jesli bylby ktos zainteresowany z Poznania badz najblizszych okolic prosze o kontakt. najlepiej mail harrykeogh@wp.pl - umowimy sie wowczas co do szczegolow telefonicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Mam pierwszą osobę chętną rafalek940 Jak się nikt więcej nie zgłosi, to pakuję rowerki do auta. W dwie osoby nie opłaca się zakładać bagażnika na dach, bo opory w czasie jazdy są duże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samba Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Witam Mam wolne miejsce w samochodzie a jeśli kumpel się rozmyśli to będę miał nawet 2. Jadę z noclegiem na giga. Będę przejeżdżał przez Śląsk więc mogę kogoś zgarnąć. Kontakt najlepiej na maila rafalsambo@gmail.com potem tel się dogadamy. Właśnie kumpel nie jest wstanie jechać i mam 2 wolne miejsca w aucie z czego wciąż mam jedną wolną rezerwację na nocleg po wycofaniu kumpla w Karpaczu za 30zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Samba, o której godzinie wyjeżdżasz w piątek Jeżeli nie będę miał nikogo, bo na to się zanosi, to chętnie się zabiorę z noclegiem Do kiedy mam dać znać Ja zapisany jestem na Mega, pod dłuższy dystans nie jestem przygotowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samba Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Auto jest już pełne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 A ja wśród pasażerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.