@lek Napisano 21 Kwietnia 2010 Napisano 21 Kwietnia 2010 Czy ktoś ze Śląska wybiera się na tą impreze Jak znajomi się nie zdecydują, to będę miał 2 wolne miejsca w aucie + 2 rowery. Swój biorę do auta i dwa na dach
Dun Napisano 22 Kwietnia 2010 Napisano 22 Kwietnia 2010 mam jedno wolne miejsce w samochodzie jesli bylby ktos zainteresowany z Poznania badz najblizszych okolic prosze o kontakt. najlepiej mail harrykeogh@wp.pl - umowimy sie wowczas co do szczegolow telefonicznie
@lek Napisano 26 Kwietnia 2010 Autor Napisano 26 Kwietnia 2010 Mam pierwszą osobę chętną rafalek940 Jak się nikt więcej nie zgłosi, to pakuję rowerki do auta. W dwie osoby nie opłaca się zakładać bagażnika na dach, bo opory w czasie jazdy są duże
Samba Napisano 27 Kwietnia 2010 Napisano 27 Kwietnia 2010 Witam Mam wolne miejsce w samochodzie a jeśli kumpel się rozmyśli to będę miał nawet 2. Jadę z noclegiem na giga. Będę przejeżdżał przez Śląsk więc mogę kogoś zgarnąć. Kontakt najlepiej na maila rafalsambo@gmail.com potem tel się dogadamy. Właśnie kumpel nie jest wstanie jechać i mam 2 wolne miejsca w aucie z czego wciąż mam jedną wolną rezerwację na nocleg po wycofaniu kumpla w Karpaczu za 30zł.
@lek Napisano 27 Kwietnia 2010 Autor Napisano 27 Kwietnia 2010 Samba, o której godzinie wyjeżdżasz w piątek Jeżeli nie będę miał nikogo, bo na to się zanosi, to chętnie się zabiorę z noclegiem Do kiedy mam dać znać Ja zapisany jestem na Mega, pod dłuższy dystans nie jestem przygotowany
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.