daVe Napisano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Dzisiaj w nocy (2010-04-21) ukradziono rower mojemu koledze. Włamano się do garażu przy domu (Murowana Goślina k. Poznania), zginął tylko rower, więc widać, że było to planowane... Model: SPECIALIZED HARDROCK PRO DISC '09 Nr ramy: WUD80806201D Dokładniejsza specyfikacja tutaj. Liczymy na Waszą pomoc w poszukiwaniach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Współczucia... niestety małe prawdopodobieństwo że się odnajdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winfor Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 A jakieś dokładniejsze info czym był spięty? Jak zabezpieczony był garaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daVe Napisano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Czy był czymś spięty nie wiem, szczegółów zamknięcia garażu też nie znam. Wg mnie to w tym momencie nieistotne - ważne, żebyście jak przez przypadek gdzieś zobaczycie ten, bądź co bądź dosyć rzadki rower, pomyśleli o tym temacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziol Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 To musiało boleć :/ współczuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis1906 Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Przepiękny rower Współczuję Ci.Proponuję poszukać w google wpisać sprzedam rower/kupię rower.odwiedzić wiele stron które zajmują sie sprzedażą rowerów,częsci,czegokolwiek związanego z kolarstwem.Na allegro,szukaj ludzi ktorzy np wystawili podobny a nie mają podanego miasta,dokladnej lokalizacji,a jeśli nawet to popatrz czy niema np.lokalizacja : Internet lub Wysyłka Cała Polska.Eliminuj osoby związane z handlem(hurtownie czy sklepy).To tyle co mogę poradzić. Warto spróbować...być może trafisz na coś,jakiś trop.Taki rower nie mógł sie rozpłynąć... Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Będę się rozglądać Szkoda maszyny :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroxd Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Naprawdę współczuje... Gdyby mi ukradli rower nie wiem co bym zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dun Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 bede rowniez rozgladal sie, mi rowniez ze 4 lata temu zwineli giant'a ani widu ani slychu od tego czasu, policja po 2yugodniach umorzyla sledztwo. a rower trzymam w domu, kolo lozka ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilian1978 Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Nic dziwnego, że mało znajdują rowerów skoro wysyłają policjantów, którzy nie potrafią spisać marki i modelu roweru, który mają przed sobą, a na pytanie jaki rower zginął się słyszy "czarny na gróbych oponach". Ręce opadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.