Skocz do zawartości

[rower] dołorzyć do obecnego czy kupić nowy?

koziat

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tak wygląda mój obecny rower http://www.forumrowerowe.org/index.php?app=garage&do=view&id=265 . chciałbym zainwestować w niego ok1100zł. Przede wszystkim chciałbym zmienić w nim ramę

najlepiej na No Saint URIAN , korbę na Deore a nawet na Deore SLX i może niedługo dołożył bym kasy na jakieś koła (planuję zakup MAVIC CrossRide). lecz zastanawiam się czy jest sens w niego inwestować i czy nie lepiej byłoby kupić nowy już złożony rower np. krossa a4,a4 albo jeszcze inne jakieś cudo do ok2300zł :icon_cool: Jak wy byście zrobili na moim miejscu?????

Napisano

dlatego chciałbym go zmienić ^_^ ale wygodnie się jeździ a rower chciałbym do xc na żadnym maratonie nigdy nie byłem ale nie wykluczam że może od następnego sezonu chciałbym spróbować :icon_cool:

Napisano

Zjazdy MTB i deore troche nienajlepsze połaczenie . Poszukaj czegoś z srama może X-0 troche drogie ale jesli chcesz cos w niego wlorzyc to wlasnie to pozdro !!!

Napisano

jakie x-0 o czym ty piszesz?? ja nie chcę wymieniać przerzutki zwłaszcza że mam slx a poza tym nie widzę sensu wkładać w rower o wartości mniejszej niż 2k części za ponad 600 :devil: chyba że coś źle zrozumiałem to mnie popraw :wallbash:

Napisano

odlądałeś na allegro prawda ? to te czerwone tylko kosztuja ( zastanawiem się na dnim ) chodzi mi o zwykłe X-0 srama takie srebne poszukam i dam ci linka .

już mam jest ona o 150 złoty tańsza wiem że to dużo bo ponad 300 złoty ale lepiej to niż deore slx za 200 zł. to z 2 klasy wyżej ja przynajmniej tak myśle .

Napisano

dobra ale bardziej zastanawia mnie czy warto do niego dołożyć czy może też go sprzedać i kupić całkowicie nowy. części mniej więcej wiem jakie bym brał ale czy to się opłaca bo wrzucę w niego tyle kasy za którą prawie mógłbym kupić nowy rower?

Napisano

a znas się troche jako mechanik do roweru ? jeżeli tak to do tego dokup części a jeżeli to dla ciebie czarna magia nie robiłbym sobie kłopotu i kubiłbym nowy .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...