Skocz do zawartości

[licznik] bezprzewodowy nie reaguje

8kamil8

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam licznik bezprzewodowy z lidla. Dobrze chodził i wszystko było OK. Ale teraz już nie reaguje. Wymieniłem baterie w czujniku i nic (magnes jest dobrze ustawiony). Bateria w liczniku też jest dobra. Mam pytanie czy już sie popsuł na dobre czy da sie z nim cos zrobic zeby działał?

Napisano

Bo teraz jeżdże na tym przewodowym, który kupiłem jak mi sie popsuł ten bezprzewodowy. pomyślałem, że jak tamten mi teraz działa to i ten może się uda naprawić. ten bezprzewodowy jest chyba zepsuty ale go nie wywalałem więc jak wiecie czy da sie naprawić to pomóżcie.

Napisano

W tym przypadku to niestety małe szanse, że dostaniesz tutaj odpowiedź. Skoro baterie są ok, ciężko zdiagnozować problem. Podejrzewam, że to nawet rozbieralne nie jest, więc wizyta u elektronika jakiegoś również nie na wiele się zda. Przykładanie licznika blisko nadajnika również nie pomaga? Jak nie, to odłóż do pamiątek.

Napisano

Tez mialem licznik z lidl`a prawdopodobnie ten co ty .. prubuwales wyjac i wlozyc z powrotem bateryjke ? Jak tak robilem wyskakiwal error wszystkie ustawienia swirowaly i sie wylanczal ... Sprobuj tak u siebie jestem sam ciekaw bo do swojego nie mialem cierpliwosci i go wywalilem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...