8kamil8 Napisano 21 Kwietnia 2010 Napisano 21 Kwietnia 2010 Mam licznik bezprzewodowy z lidla. Dobrze chodził i wszystko było OK. Ale teraz już nie reaguje. Wymieniłem baterie w czujniku i nic (magnes jest dobrze ustawiony). Bateria w liczniku też jest dobra. Mam pytanie czy już sie popsuł na dobre czy da sie z nim cos zrobic zeby działał?
Cycu85 Napisano 21 Kwietnia 2010 Napisano 21 Kwietnia 2010 To jaki w końcu masz ten licznik? Jeszcze wczoraj miałeś przewodowy, który nie działał.
8kamil8 Napisano 22 Kwietnia 2010 Autor Napisano 22 Kwietnia 2010 Bo teraz jeżdże na tym przewodowym, który kupiłem jak mi sie popsuł ten bezprzewodowy. pomyślałem, że jak tamten mi teraz działa to i ten może się uda naprawić. ten bezprzewodowy jest chyba zepsuty ale go nie wywalałem więc jak wiecie czy da sie naprawić to pomóżcie.
Cycu85 Napisano 25 Kwietnia 2010 Napisano 25 Kwietnia 2010 W tym przypadku to niestety małe szanse, że dostaniesz tutaj odpowiedź. Skoro baterie są ok, ciężko zdiagnozować problem. Podejrzewam, że to nawet rozbieralne nie jest, więc wizyta u elektronika jakiegoś również nie na wiele się zda. Przykładanie licznika blisko nadajnika również nie pomaga? Jak nie, to odłóż do pamiątek.
8kamil8 Napisano 2 Maja 2010 Autor Napisano 2 Maja 2010 Nic nie pomaga.Tak myślałem, że jest już zepsuty na amen. Mimo wszystko dzieki za odpowiedz.
hexagon5800 Napisano 2 Maja 2010 Napisano 2 Maja 2010 Tez mialem licznik z lidl`a prawdopodobnie ten co ty .. prubuwales wyjac i wlozyc z powrotem bateryjke ? Jak tak robilem wyskakiwal error wszystkie ustawienia swirowaly i sie wylanczal ... Sprobuj tak u siebie jestem sam ciekaw bo do swojego nie mialem cierpliwosci i go wywalilem
nikodem Napisano 3 Maja 2010 Napisano 3 Maja 2010 pamiętaj, że wysokość na której jest magnes względem czujnika też jest ważna
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.