jonypi Napisano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Mam stara rame, i postanowilem ja przerobic na OSTRE kolo, zaczolem jednak zabawe od wymiany suportu. Rozkrecilem go i zobaczylem ze jest to model z wbijanymi miseczkami. Mam wiec pytanie czy wie ktos gdzie mozna takowy kupic? Moze ktos ma do odsprzedania takowy? A moze ktos mi powie czy mozna go jakos zastapic? Potrzebuje suport na kwadrat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Zastąpić można w ten sposób http://www.forumrowe...84entry511284. Tam jest wszystko wyjaśnione należycie. Możesz również taki suporcik kupić, oczywiści na kwadrat. Po prostu trzeba poszukać sklepu rowerowego, w którym nie ma super wypasionych rowerków, tylko takie zwykłe składaki. W mniejszych miejscowościach zakup takiego suportu to żaden problem. Jeżeli by Ci się nie udało to mogę go kupić i opdsprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.