Gość Maciek Napisano 20 Kwietnia 2010 Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam. Już od 4 dni (z przerwą tylko na sen i pracę) przeszukuje sklepy w moim mieście i oferty w internecie w poszukiwaniu roweru trekkingowego dla mnie. Poszukuję czegoś w granicach 800zł (max 850) Zależy mi na lekkości samej jazdy czyli w miarę cienkich oponach i dobrym osprzęcie(jak najmniej wadliwym) Wiem że być może dla niektórych to niewiele za rower, ale dla mnie to suma przez którą musiałem się sporo wyrzec. Mam 175cm wzrostu więc myślę że rama 19" (max 20")waga do 80kg do pracy ok 20km w jedną stronę W oko wpadły mi trzy modele: Arkus Classic Trek 800 KROSS TRANS CONTINENTAL MAXIM Excursion 210 Maxima mam możliwość kupienia za 850zł tu wrzyciłem tylko jego zdjęcie z opisem. Co z tego wybrać, a może macie jakieś inne propozycje ? Pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź
Pytanie
Gość Maciek
Witam.
Już od 4 dni (z przerwą tylko na sen i pracę) przeszukuje sklepy w moim mieście i oferty w internecie w poszukiwaniu roweru trekkingowego dla mnie.
Poszukuję czegoś w granicach 800zł (max 850)
Zależy mi na lekkości samej jazdy czyli w miarę cienkich oponach i dobrym osprzęcie(jak najmniej wadliwym)
Wiem że być może dla niektórych to niewiele za rower, ale dla mnie to suma przez którą musiałem się sporo wyrzec.
Mam 175cm wzrostu więc myślę że rama 19" (max 20")waga do 80kg
do pracy ok 20km w jedną stronę
W oko wpadły mi trzy modele:
Arkus Classic Trek 800
KROSS TRANS CONTINENTAL
MAXIM Excursion 210
Maxima mam możliwość kupienia za 850zł tu wrzyciłem tylko jego zdjęcie z opisem.
Co z tego wybrać, a może macie jakieś inne propozycje ?
Pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.