xkudlatyx Napisano 20 Kwietnia 2010 Napisano 20 Kwietnia 2010 Gdzie znajdę sprężynę do RST Space Jump'a? Szukałem już ale jakoś nie natrafiłem na żaden sklep.
Aston95x Napisano 20 Kwietnia 2010 Napisano 20 Kwietnia 2010 Centrumrowerowe b. dobre ceny http://www.centrumrowerowe.pl/Default.aspx?AspxAutoDetectCookiesuport=1
xkudlatyx Napisano 21 Kwietnia 2010 Autor Napisano 21 Kwietnia 2010 Albo to się jakoś inaczej nazywa albo ja jestem ślepy
xkudlatyx Napisano 22 Kwietnia 2010 Autor Napisano 22 Kwietnia 2010 Odświeżam ponieważ dalej nie uporałem się z problemem czy ktoś jest w stanie mi pomóc? Jak zmiękczyć tego amorka?
dondavid Napisano 18 Czerwca 2010 Napisano 18 Czerwca 2010 Z tego co mi wiadomo można w nim wymienić olej na rzadszy.Stosowany olej przez producenta jest gęsty i poprzez zmienne warunki atmosferyczne(chodzi mi o temperature)zdecydowanie wpływa na jego pracę.. Mówie tu o pozytywnej zmianie pracy amortyzatora bez wymiany spreżyny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.