stivo178PL Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Witam!! Mam problem, nie wiem czy zdecydowac sie na hamulec Avid bb5. Cena jest w miare. Jak z jego skutecznoscia hamoiwania? Jak sie sprawuje?? I czy uzytkownicy go polecaja?? Za wszystkie opinie z gory dziekuje!!!! POZDRAWIAM!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Najtańszy sensowny hamulec mechaniczny na rynku, siła nie powala, ale do jazdy miejskiej i średnim terenie starcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golarz Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Miałem ten hamulec około 4 miesięcy, jednak nie mogłem sobie poradzić z piszczącymi tarczami. Nie wiem, może trafiłem na jakiś felerny model. Ogólnie z klamkami fr5 działał mi całkiem dobrze. Fajnie hamował etc. Tylko dzwonienie tarcz mi strasznie przeszkadzało, dlatego je sprzedałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothic Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Dorzuć kilka szelestów do BB7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.