dondavid Napisano 19 Kwietnia 2010 Napisano 19 Kwietnia 2010 Zastanawiam sie nad kupnem Cross Crime 2..dobry wybór czy zły??? Możecie polecić inny...
dondavid Napisano 19 Kwietnia 2010 Autor Napisano 19 Kwietnia 2010 a tak zdecydowanie??ktos uzywa tego roweru jak sie sprawuje zawieszenie w nim itp.??
XeNeX Napisano 19 Kwietnia 2010 Napisano 19 Kwietnia 2010 Użyj wyszukiwarki. A tak poza tym nie wiadomo do czego chcesz używać tego roweru.
C00BA Napisano 19 Kwietnia 2010 Napisano 19 Kwietnia 2010 Akurat pakiet widzenia przez sciany i po www mi sie skonczyl... skad my mamy wiedziec jak jezdzisz, gdzie, za ile kupujesz itp. itd.
afly Napisano 19 Kwietnia 2010 Napisano 19 Kwietnia 2010 Akurat pakiet widzenia przez sciany i po www mi sie skonczyl... skad my mamy wiedziec jak jezdzisz, gdzie, za ile kupujesz itp. itd. Oj widać że sezon się zaczął, wszystkich takie lakoniczne pytania wkurzają, chcesz konkretnej odpowiedzi? dawaj konkretne informacje Crime nie jest ogólnie polecany ze względu na nietypowy tylny amortyzator, na pewno tematy o nim już były
blair7 Napisano 19 Kwietnia 2010 Napisano 19 Kwietnia 2010 W jakims temacie udzielilem obszernej i moim zdaniem wystarczajacej informacji na temat crime3 a wiadomo ze to ta sama rama, poszukaj dobrze
dondavid Napisano 25 Maja 2010 Autor Napisano 25 Maja 2010 nigdy nie miałem fulla i poprostu licze na wasze podpowiedzi jeżeli chodzi o wybór roweru..jeździł bym do pobliskiego lasku pośmigać i myśle czy to dobry wybór ten crime2 bo widziałem też Haro Extreme X6 za 3900zł i tez fajny rowerek..
dondavid Napisano 26 Maja 2010 Autor Napisano 26 Maja 2010 Tak, to dobry wybór. A to że dobry wybór to chodzi ci o model crime2 czy Haro Extreme X6 poprostu chcialbym wiedzieć czy warto kupywać taki rower gdyż na pewno po jakims czasie wymienie pare podzespołów na lepsze.
Sonix Napisano 27 Maja 2010 Napisano 27 Maja 2010 Tak jak napisali koledzy prędzej pierw podaj do jakiej jazdy chcesz używać tego roweru, a dopiero potem można Ci coś polecać. No i jeszcze jaki masz zkres gotówki.
dondavid Napisano 27 Maja 2010 Autor Napisano 27 Maja 2010 Tak jak napisali koledzy prędzej pierw podaj do jakiej jazdy chcesz używać tego roweru, a dopiero potem można Ci coś polecać. No i jeszcze jaki masz zkres gotówki. Mój zakres gotówki to max 4000zł a teren w którym bym sie poruszał to pobliski las koło miasta i też miasto.Jest dosć wyboista i korzeni też jest troche a trasy łagodne ze żwirowatymi podjazdami(ale raczej nie będę miał problemów z podjazdem)oraz pare wybic jest które tez by kusiły.Jedyne co mnie ogranicza to kwota a hardtail odpada na 100% jestem zdecydowany tylko i wyłacznie na fulla.
dondavid Napisano 17 Sierpnia 2010 Autor Napisano 17 Sierpnia 2010 Jednak padło na Crime2 posiadam już go 1,5 miesiaca i przy intensywnej jeździe sprawuje się bardzo dobrze jak na taniego fulla. Dzięki wszystkim za chęć pomocy przy doborze roweru.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.