Skocz do zawartości

[Rower] opinie kross crime 2

dondavid

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Akurat pakiet widzenia przez sciany i po www mi sie skonczyl...

skad my mamy wiedziec jak jezdzisz, gdzie, za ile kupujesz itp. itd.

Oj widać że sezon się zaczął, wszystkich takie lakoniczne pytania wkurzają, chcesz konkretnej odpowiedzi? dawaj konkretne informacje :) Crime nie jest ogólnie polecany ze względu na nietypowy tylny amortyzator, na pewno tematy o nim już były ;)

Napisano

W jakims temacie udzielilem obszernej i moim zdaniem wystarczajacej informacji na temat crime3 a wiadomo ze to ta sama rama, poszukaj dobrze

• 1 miesiąc temu...
Napisano

nigdy nie miałem fulla i poprostu licze na wasze podpowiedzi jeżeli chodzi o wybór roweru..jeździł bym do pobliskiego lasku pośmigać i myśle czy to dobry wybór ten crime2 bo widziałem też Haro Extreme X6 za 3900zł i tez fajny rowerek..

Napisano

Tak, to dobry wybór.

A to że dobry wybór to chodzi ci o model crime2 czy Haro Extreme X6 poprostu chcialbym wiedzieć czy warto kupywać taki rower gdyż na pewno po jakims czasie wymienie pare podzespołów na lepsze.

Napisano

Tak jak napisali koledzy prędzej pierw podaj do jakiej jazdy chcesz używać tego roweru, a dopiero potem można Ci coś polecać. No i jeszcze jaki masz zkres gotówki.

Napisano

Tak jak napisali koledzy prędzej pierw podaj do jakiej jazdy chcesz używać tego roweru, a dopiero potem można Ci coś polecać. No i jeszcze jaki masz zkres gotówki.

Mój zakres gotówki to max 4000zł a teren w którym bym sie poruszał to pobliski las koło miasta i też miasto.Jest dosć wyboista i korzeni też jest troche a trasy łagodne ze żwirowatymi podjazdami(ale raczej nie będę miał problemów z podjazdem)oraz pare wybic jest które tez by kusiły.Jedyne co mnie ogranicza to kwota a hardtail odpada na 100% jestem zdecydowany tylko i wyłacznie na fulla.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Jednak padło na Crime2 posiadam już go 1,5 miesiaca i przy intensywnej jeździe sprawuje się bardzo dobrze jak na taniego fulla.

Dzięki wszystkim za chęć pomocy przy doborze roweru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...