Skocz do zawartości

[Zaproszenie] XIII Turniej Rycerski na Zamku w Iłży.

Grzeniu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Chciałbym wszystkich chętnych zaprosić do przeniesienia się w XVII w Zaproszenie.

W tym momencie ujawnia się moje drugie hobby-rekonstrukcja historyczna.Będzie mnie tam można spotkać,gdyż jestem porucznikiem (zastępcą rotmistrza) roty autoramentu cudzoziemskiego(halabardnicy i pikinierzy).Moje pokrzykiwania mogą być słyszalne w Iłży i okolicach :).Myślę,że jest to fajna forma spędzenia wolnego czasu w I majowy weekend.Plan i inne informacje podane są po prawej stronie w linku powyżej,ale jeśli macie jakieś pytania,to zapraszam,postaram się odpowiedzieć z własnych doświadczeń,gdyż rządziliśmy się tam też w zeszłym roku.

Napisano

plakat_turnieju_10.jpg

Jeszcze plakat dodaję ;). W zeszłym roku w moim mniemaniu był ładniejszy.Ogólnie,to wybiera się ktoś?

Napisano

Wszystko się udało,mimo,że pogoda nie szczególnie nas rozpieszczała.Walczyłem wytrwale,nawet lekko ranny na bitwie zostałem :) (jakiś koleś mi szpadą po 3 palcach przejechał).Myślę,że temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...