Grzeniu Napisano 19 Kwietnia 2010 Napisano 19 Kwietnia 2010 Witam. Chciałbym wszystkich chętnych zaprosić do przeniesienia się w XVII w Zaproszenie. W tym momencie ujawnia się moje drugie hobby-rekonstrukcja historyczna.Będzie mnie tam można spotkać,gdyż jestem porucznikiem (zastępcą rotmistrza) roty autoramentu cudzoziemskiego(halabardnicy i pikinierzy).Moje pokrzykiwania mogą być słyszalne w Iłży i okolicach .Myślę,że jest to fajna forma spędzenia wolnego czasu w I majowy weekend.Plan i inne informacje podane są po prawej stronie w linku powyżej,ale jeśli macie jakieś pytania,to zapraszam,postaram się odpowiedzieć z własnych doświadczeń,gdyż rządziliśmy się tam też w zeszłym roku.
Grzeniu Napisano 26 Kwietnia 2010 Autor Napisano 26 Kwietnia 2010 Jeszcze plakat dodaję . W zeszłym roku w moim mniemaniu był ładniejszy.Ogólnie,to wybiera się ktoś?
Grzeniu Napisano 4 Maja 2010 Autor Napisano 4 Maja 2010 Wszystko się udało,mimo,że pogoda nie szczególnie nas rozpieszczała.Walczyłem wytrwale,nawet lekko ranny na bitwie zostałem (jakiś koleś mi szpadą po 3 palcach przejechał).Myślę,że temat można zamknąć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.