jasskulainen Napisano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam , mam nastepujacy problem przy szybszej jezdzie a wlasciwie szybszym pedalowaniu , wydobywa sie malo przyjemny dzwiek , trudno mi go opisac wydaje mi sie ze suppot ale pewny nie jestem rower jest prawie nowy, kross a4 , na liczniku ledwo ponad 500km co mam z tym zrobic ? jak wyglada gwarancja krossa ? jesli kupilem rower w sklepie w krakowie , to w poznaniu dealer krossa musi zajrzec do mojego roweru, jak to wyglada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Suport zazwyczaj sie odzywa przy większych obciążeniach a nie prędkościach co wcale tego nie wyklucza. czyli rower prawie nowy wiec na gwarancje go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aston95x Napisano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Zgadzam sie z Puklusem zajrzyj do gwaranta . może coś niedokręcone w okolicach korby . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 kupilem sciagacz do korby i rozebralem wszystko teraz pytanie obracam sobie palcami tymi oskami co wychodza z suportu slychac przy obracaniu dzwiek , jakby obcieranie rozumiem suportu nadaje sie na smietnik ? wydaje mi sie ze powinny obracac sie bez zadnego dzwieku ? nie mam innego roweru pod reka zeby porownac , prosilbym o pomoc prosilbym o porade jaki klucz do suportu potrzebuje , rower kross level a4 2009 wg strony krossa mam taki suport: Cartridge VP-BC73 no i co kupic zeby wytrzymalo wiecej niz 500km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 slychac przy obracaniu dzwiek , jakby obcieranie rozumiem suportu nadaje sie na smietnik ? wydaje mi sie ze powinny obracac sie bez zadnego dzwieku ? nie mam innego roweru pod reka zeby porownac , prosilbym o pomoc prosilbym o porade jaki klucz do suportu potrzebuje , rower kross level a4 2009 wg strony krossa mam taki suport: Cartridge VP-BC73 no i co kupic zeby wytrzymalo wiecej niz 500km Raczej nie powinno być żadnych podejrzanych dzwięków.Klucz do suportu na przykład taki .Samo odkręcenie tego nie jest proste.Poszukaj na forum.Na pewno nie wrto żałować pieniędzy na nowy suport.Ja swego czasu kupiłem suport xt na kwadrat za ponad 100 pln.Zrobiłem na nim ok 20 tys km i nic mu nie jest.Nie do zajechania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.