Skocz do zawartości

[suport] problem

jasskulainen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , mam nastepujacy problem

przy szybszej jezdzie a wlasciwie szybszym pedalowaniu , wydobywa sie malo przyjemny dzwiek , trudno mi go opisac

wydaje mi sie ze suppot ale pewny nie jestem

rower jest prawie nowy, kross a4 , na liczniku ledwo ponad 500km

co mam z tym zrobic ?

jak wyglada gwarancja krossa ? jesli kupilem rower w sklepie w krakowie , to w poznaniu dealer krossa musi zajrzec do mojego roweru, jak to wyglada ?

kupilem sciagacz do korby i rozebralem wszystko

teraz pytanie

obracam sobie palcami tymi oskami co wychodza z suportu

slychac przy obracaniu dzwiek , jakby obcieranie

rozumiem suportu nadaje sie na smietnik ?

wydaje mi sie ze powinny obracac sie bez zadnego dzwieku ? nie mam innego roweru pod reka zeby porownac , prosilbym o pomoc

prosilbym o porade jaki klucz do suportu potrzebuje , rower kross level a4 2009 wg strony krossa mam taki suport: Cartridge VP-BC73

no i co kupic zeby wytrzymalo wiecej niz 500km

slychac przy obracaniu dzwiek , jakby obcieranie

rozumiem suportu nadaje sie na smietnik ?

wydaje mi sie ze powinny obracac sie bez zadnego dzwieku ? nie mam innego roweru pod reka zeby porownac , prosilbym o pomoc

prosilbym o porade jaki klucz do suportu potrzebuje , rower kross level a4 2009 wg strony krossa mam taki suport: Cartridge VP-BC73

no i co kupic zeby wytrzymalo wiecej niz 500km

Raczej nie powinno być żadnych podejrzanych dzwięków.Klucz do suportu na przykład taki .Samo odkręcenie tego nie jest proste.Poszukaj na forum.Na pewno nie wrto żałować pieniędzy na nowy suport.Ja swego czasu kupiłem suport xt na kwadrat za ponad 100 pln.Zrobiłem na nim ok 20 tys km i nic mu nie jest.Nie do zajechania :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...