Skocz do zawartości

[rower] na miasto 700-900zl

Cycu85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej. Pytam w imieniu kolegi, nie mam specjalnie rozeznania w tej klasie rowerow. Od razu uprzedzam wszystkich doradzaczy, ze przeszukiwac allegro potrafie, wiec bez urazy, ale nie wrzucajcie linkow po prostu za ta cene rowerow, ktore sie wam wydaja ok, bo mi sie tez tak moga wydawac. Chcialbym opinii kogos kto takimi rowerami sie zajmuje od jakiegos czasu, wie czy wciskaja lipe, sa kiepsko zlozone itd. Koledze sie nie przelewa, wiec nie chce miec wyrzutow ze polecilem mu chinszczyzne. Zdaje sobie sprawe ze widelki cenowe sa jakie sa, ale na bank cos w tej cenie da sie znalezc. Zadnych wodotryskow, ewentualnie bagaznik na tyl. Liczy sie przede wszystkim solidnosc. Im taniej tym lepiej.

Dzieki z gory za rozpatrzenie mojej prosby!

Napisano

Polecam Meridę,zwłaszcza rowery z zeszłych sezonów.To uznany i znany producent.Sam miałem kiedyś Kalahari i było ok.Zupełnie inny poziom niż tanie "supermarkety".

Napisano

Tez mialem meride Matts Drifter rocznik 2002 i byl ok, zupelnie nie jak supermarketowy :icon_wink: . Prosze o konkrety. Zaznaczam, ze nie jestem zielony, znam sie na firmach rowerowych, jednak wiem, ze niektore sie za bardzo cenia, a tutaj ma to znaczenie.

Napisano

Skoro zdajesz sobie sprawę z widełków cenowych to zapewne masz również świadomość, że w tym przedziale cenowym nikt Ameryki nie odkryje. Tutaj masz jeden z przykładów nowego, firmowego roweru w tej cenie. No i co można o nim napisać? Ano to, że posiada najtańszy firmowy osprzęt, który, swoje waży, zapewno dość szybko będzie się zużywał i który zaoferuje ledwie podstawową jakość pracy. Z drugiej jednak strony masz tutaj pewność, że jego rama jest policzona i profesjonalnie pospawana. Co powoduje, że nikt sobie raczej krzywdy na tym rowerze nie zrobi. I tego bym się trzymał.

Skoro przeglądasz Allegro to wiesz, że bardzo dobry stosunek cena/wartość mają wystawiane tam Krossy Crow z poprzednich lat.

Śmieszne jest w ogóle umieszczanie Meridy i makrokeszy w jednym zdaniu.

Napisano

Ok, Kross'ow rowniez szukam, w sumie tak myslalem, ze chyba na nich trzeba sie skupic, bo solidna obecnie firma, a jeszcze nie wola grubych milionow za rowery. Jakby ktos mial jakies propozycje to oczywiscie prosze sie podzielic :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...