Skocz do zawartości

[widelec] Sztywny widelec pod V - do dostania w PL?

rzymo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Temat podobny, ale traktujący o widelcach, do których opona 2.1" raczej na pewno nie wejdzie :)

Trudno, będę szukać czegoś za granicą, zwłaszcza że specjalnie mi się nie spieszy - mam na czym jeździć (stary trekkingowy sztuciec cro-mo, do którego o dziwo wspomniana wyżej opona się mieści).

• 3 tygodnie później...
Napisano

Napiszę w tym samym temacie - pojeździłem trochę na V-ce z przodu i jednak chcę wrócić do tarczy.

Szeroka opona i kierownica z włókna dają radę, więc widelec może być aluminiowy. W związku z tym pytanie: czy może ktoś z Was ma Mosso i mógłby zmierzyć czy wejdzie koło 29"? Od środka haka do dolnej części korony musi być co najmniej 36cm.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Witam, wszystkich piszę tu pierwszy raz ;)

Jako osoba o ponadprzeciętnym wzroście zachorowałem na 29-wca i szukam informacji.

Ten widelec, o którym piszecie jest wspaniały, ale dość drogi jak dla mnie, znacie jakieś tak ze 2 razy tańsze, rozwiązania (sztywne)?

Napisano

Poluj na serwisach aukcyjnych. Przy odrobinie cierpliwości i szczęścia w końcu się doczekasz. Bywały na naszych krajowych aukcjach takie perełki, jak WhiteBrothers, mnie sie niedrogo udalo kupic stalowy wideł Kony.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam,

Mam na sprzedaż nowy karbonowy widelec marki eXotic pod Duże Koło (rozmiar 465mm), jednak jest pod tarcze. Jeśli byłbyś zainteresowany dajk proszę znać.

Pozdrawiam.

maciej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...