marcinem Napisano 17 Kwietnia 2010 Napisano 17 Kwietnia 2010 Witam Wszystkim Forumowiczów! To jest mój pierwszy post na tym forum. Nie jestem jakimś zaciekłym rowerzystą ale wraz z wiosną postanowiłem odrobinę odświeżyć swój rower (Trek 4100 rocznik 2002). Jedną z rzeczy do wymiany mają być koła. Marzą mi się obręcze o jak najwyższym profilu, całe srebrne, o małej ilości szprych. Rama nie posiada niestety możliwości zamontowania hamulców tarczowych dlatego wybór jest dość ograniczony. W oko wpadły mi obręcze Alexrims G6000 ale niestety nie widzę, żeby istniała wersja cała srebrna. Podobają mi się Rigida Taurus2000 ale nie ma wersji pod v-brake. Czy może polecicie coś zbliżonego żeby mój stary rowerek nabrał wigoru? Z góry dziękuję za pomoc, Marcin
Aston95x Napisano 17 Kwietnia 2010 Napisano 17 Kwietnia 2010 Moje propozycje : http://www.allegro.pl/item987299791_kola_rowerowe_26_mtb_obr_grand_rock_stozki.html pozdroawiem !!!
marcinem Napisano 18 Kwietnia 2010 Autor Napisano 18 Kwietnia 2010 Moje propozycje : http://www.allegro.pl/item987299791_kola_rowerowe_26_mtb_obr_grand_rock_stozki.html pozdroawiem !!! Dziękuję za podpowiedź. Szczerze przyznam, że te koła wyglądają odpowiednio do ceny - czyli niezbyt pięknie - w każdym razie na zdjęciu. I czy w ogóle można się wiele spodziewać po dwóch kołach za 90 PLN? Wybaczcie pytania ale jestem ogólnie zielony w temacie. Marcin
oxalis Napisano 19 Kwietnia 2010 Napisano 19 Kwietnia 2010 Dziękuję za podpowiedź. Szczerze przyznam, że te koła wyglądają odpowiednio do ceny - czyli niezbyt pięknie - w każdym razie na zdjęciu. I czy w ogóle można się wiele spodziewać po dwóch kołach za 90 PLN? Wybaczcie pytania ale jestem ogólnie zielony w temacie. Marcin To może napisz jakie środki masz zamiar przeznaczyć na koła, i jeżeli chcesz mniejszą ilość szprych to napisz też ile ważysz, gdzie i jak jeździsz. Będzie łatwiej Ci coś podpowiedzieć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.