Blaise Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Z racji, że nie powstał jeszcze taki temat, a wielu początkujących rowerzystów(w tym ja )chciało by się dowiedzieć jak to jest naprawdę z tymi tarczówkami, to pomyślałem żeby wszystkie informacje o mocowaniu tarczówek były zawarte w jednym temacie. Jakie są mocowania tarczówek? Czym się od siebie różnią? Które są lepsze? Których sami używacie? Czy są jakieś "przejściówki" między nimi? Czy mocowania tarczówek tylnich są we wszystkich ramach takie same? Ja znalazłem takie zdjęcia : Pierwszy rodzaj Drugi rodzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: było wiele takich tematów wystarczy poszukać Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.