Skocz do zawartości

[Rower]Jaki wybrac z podanych?

heroes77

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam pytanie jaki rower z posrud trzech byscie wybrali scott scalle 80 w cenie 2.690 , trek 4500 za 2.499 czy giant talon 3 za 2.499 zastanawiam sie tez nad scott aspect 40-45 za2.300 zl bede wdzieczny za podpowiedz

:)

Napisano

Scott, jestem zakochany w tych ramach:)

Ok rozumniem ale ktory z nich scale czy aspect i ktory jest lepszy osprzetowo pytam bo niemam jaz takich wiadomosci a w sklepie wcisna co popadnie :)

Napisano

Scale ma bardziej wyścigową ramę od reszty. Także całe podane przez Ciebie zestawienie wskazuje, że za bardzo nie znasz geometrii ram a co za tym idzie przeznaczenia danego roweru.

Napisano

wiedz tak masz racje ze nieznam dlatego pytam interesuje mnie dlatego co wybrac wiem tylko ze scalle jest bardziej wyscigowe a reszta mniej. Natomniast jezdze po malo utwrodznych sciezkach raczej lasy gorki itp. wiedz pytam waszym zdaniem co byscie wybrali moze jakies wasze sugestje?

Napisano

Tak jak pisałem - najbardziej wyczynowo wygląda Scale. Reszta stworzona została do trochę bardziej komfortowej jazdy co nie znaczy, że nie nadają się na zawody. Ps. rama Talona uważana jest za wzór w klasie nazwanej przez Gianta - sport.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...