Skocz do zawartości

[rower] Kona Fire Mountain 2009 20"

lalelo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, przejdę od razu do rzeczy, jestem laikiem jeżeli chodzi o sprzęt rowerowy, roweru używał będę do jazdy po lekkim terenie, czasami asfalt (dzisiaj się tego uniknąć nie da), poza tym szykuje się wypad na rowery w jakieś niewysokie góry z kolegami. Potrzebuję w związku z tym sprzętu w miarę niezawodnego, ale w rozsądnej cenie.

Mój wzrost to 175 cm, a waga 70 kg. Znalazłem taką ofertę Mój odnośnik, słyszałem z opowieści, że rowery firmy Kona to dobry sprzęt, ale czy za te pieniądze ten rower jest coś wart? Mój budżet to okolice 1500 zł, oczywiście im mniej tym lepiej. Dodatkowo, w miarę możliwości chciałbym uniknąc w rowerze amortyzatora firmy suntour, poniewaz kolega miał amort tej firmy i był on narawdę kiepski, jednak może to był poprostu taki lichy model. Proszę o odpowiedź i ewentualnie jakieś inne modele, które byłyby odpowiednie do moich potrzeb. Pozdrawiam

Napisano

... Potrzebuję w związku z tym sprzętu w miarę niezawodnego, ale w rozsądnej cenie.

Mój wzrost to 175 cm, a waga 70 kg. Znalazłem taką ofertę Mój odnośnik, słyszałem z opowieści, że rowery firmy Kona to dobry sprzęt, ale czy za te pieniądze ten rower jest coś wart?

20 cali to zdaje się za duży rozmiar.ja mam 179 cm i jeżdże na 19 calach.Przy takim budżecie nie spodziewaj się cudów. Ja wziąlbym Konę bo fajniej wygląda :)Tylko poszukaj mniejszej ramy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...