Skocz do zawartości

[śruby do tarcz] rozmiar

RastaPastor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ,mam pytanie chciałbym jutro jechać do sklepu typu metalowiec i spytać się o śruby do tarcz hamulcowych.Tarczę przykręcał mi mój kolega i nie mogłem jej zmierzyć.i tutaj pojawia się moje pytanie czy ktoś mógłby podać mi rozmiary tych śrub.jak wyżej napisałem jadę do metalowca spytać się ile by kosztowały 2 komplety takich śrub z tytanu,może wyjdzie to taniej bo w zwykłym sklepie komplet kosztuje 40zł.

pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

• Mod Team

Tylko sobie nie kup śruby z za dużym łbem. Nie wiem jaki masz amor ale ja przy swoim mańku do tarczy wkręciłem jedną śrube z ramy (od bidonu) Bo oryginał miał już lekko "zużyty" łeb i nie patrząc co sie dzieje zakręciłem kołem i tylko zobaczyłem jak śruba ładnie wygryzła troche goleni <_< Przy mocowaniu PM to chyba występuje.

Dziekuję wszystkim za odpowiedź za chwilę wyjeżdżam po hamulec przedni avid code 203mm i napinacz na singla po drodze wejdę do tego sklepu i sprawdzę czy się bardziej w rowerowym opłaca , czy też w metalowcu.

PS:pewnie w Gliwicach znajdziesz wszystko .

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...