TocaS Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam jechał ktoś kiedyś rowerem drogą krajową 92 do Pniew ?? Zastanawiam się czy lepiej nie walić kątami na Szamotuły i Wronki i dalej na Sieraków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 17 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Droga via Sieraków zdecydowanie spokojniejsza ,mniej samochodów, więcej lasu dookoła ale kilka km więcej. Nie trzeba przez Wronki - Szamotuły, Ostroróg, Wróblewo, Sieraków i do Pniew.Na 92 jak dla mnie mocny hardcor, niby dwupasmówka a b.często samochody wyprzedzają na 3-go no i rower jest skazany na ewakuacje na nieutwardzone pobocze ew. rów. No i w związku z dużą ilością samochodów wszelkiej maści totalna inhalacja syfem ze spalin.Osobiście odradzam chociaż jechałem tam samochodem, natomiast do Sierakowa rowerem i było git (jak na szosę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Dzisiaj dojechałem do Pniew. Na 92 wjechałem na wysokości Rumianku szeroki margines jest w miarę ok tu już dwupasmówki nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekin5551 Napisano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 ja od okolic Przeźmierowa pomykałem przez Szamotuły Wronki itd.. lepiej niż 92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Zainteresował mnie jeszcze Nadwarciański Szlak Rowerowy (ktoś się tym ruszał ?), nie wiem czy nie przejdę z asfaltu w teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.