RAFI1784 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Hej, stwórzmy mały ranking czasowy wjazdu na kopiec. Czas będzie liczony od skrzyżowania ze światłami od strony wiaduktu, aż na samą górę, zobaczymy kto zasługuje na "grochy". Tylko mi nie oszukiwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spootnick Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 A nie lepiej mierzyć się z popularną trasą pod Zoo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Może być i pod ZOO ale na kopiec jest dłuższa i cięższa:) No ale jeśli znajdziemy więcej zwolenników za inną trasą to nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spootnick Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Pod Zoo nie trzeba szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 A jak zamierzasz weryfikować prawdziwość tych czasów? Bo mogę się założyć, że im więcej będzie postów tym krótsze będą czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spootnick Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Trzeba wierzyć w uczciwość zawodników. W sumie z takiego czasu nic nie wynika, więc nawet jak ktoś oszuka nic się nie dzieje. Według mnie czasy są uczciwie podawane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Mh, A gdzie zatrzymujemy czas u góry? Jakiś konkret by się przydał. Mówię o kopcu "kreta". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysieek Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Tylko co to za znaczy "góra"? Koniec alejki? Czy widok na Kraków tam, gdzie jest ten murek? Każdy chyba inną ma definicję. Póki co jeszcze za słaby jestem na śmiganie na czas, ale obiecuję, że przed końcem sezonu jeszcze się tutaj odezwę. Bo pomysł fajny. A jak ktoś oszukiwać będzie... Jego sprawa. Nie ma to, jak pompować ego w necie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.