Rychlapl Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam! W reszcie doczekałem się swojej własnej szosy:) Zbierałem się do tego zakupu już od jesieni, aż w końcu udało się zrealizować plany. I to jeszcze spec, zawsze chciałem MTB, a mam szosę. Projekt prawdopodobnie będzie się rozwijał, jednak w dosyć ograniczonym stopniu. Zobaczymy jak sprzęt będzie się zachowywał w przyszłości. Komponenty: Chwyty: Taśma Specialized Dętki: Specialized Hamulce: Dual Pivot Specialized Kaseta: Shimano 105 10s Kierownica: Specialized Expert Koła: Pasty Specialized (Tiagra)/Aero/Mavic CXP 22 Korba: FSA Gossamer 53T,39T Linki: Accent Łańcuch: Shimano 105 Manetki: Shimano 105 Dual Control Mostek: Specialized Opony: Specialized Mondo/Vittoria Zafiro Pro Pancerze: Jagwire Pedały: Crank Brothers Egg Beater C Podkładki pod mostek: ALu Przerzutka tył: Shimano 105 krótki wózek Przerzutka przód: Shimano 105 Rama: Specialized Allez Alu Stery: cane creek Sztyca: Specialized Pave II 27,2/350 Siodło: Specialized Alliac Carbon Topcap: Cane Creek Wkład suportu: FSA Widelec: Specialized FACT carbon steerer and fork legs w/ Zertz inserts Zacisk siodła: Specialized ALu cnc Zaciski kół: Specialized Waga całości wynosi 9,1 kg. Planuję, aby waga pokazała w jednościach 8, ale specjalnie się nie spieszę. Pedały MTB ze względu na jedną parę butów jaką posiadam. Nie zamierzam specjalnie kupować drugiej pary ani przekładać bloków co chwile. Na moje potrzeby ten system wystarczy. Mała galeria: http://img408.imageshack.us/gal.php?g=20100416168.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.