boh Napisano 16 Kwietnia 2010 Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam, Jestem szefem strony polskanarowery.sport.pl. Przygotowałem coś takiego: Mapa rajdów - 17-18 kwietnia To dopiero początek naszej akcji, więc jeszcze skromnie (a akurat na ten weekend z przyczyn oczywistych sporo imprez odwołanych). Chcę takie mapy przygotowywać co weekend - żeby każdy, szukając sobie czegoś do porobienia w weekend w swojej okolicy, może oprócz teatru, kina, czy koncertu wybrać rowerową wycieczkę z ludźmi, których do tej pory nie znał. Na razie jest po 20-40 zgłoszeń na weekend, ale mam nadzieję, że będzie więcej. Jeśli macie jakieś pomysły, uwagi, ale sami coś organizujecie - dajcie znać. Tutaj albo na freerower@gazeta.pl PS: Nie traktujcie tego posta jako promocji komercyjnej akcji - przynajmniej nie w 100%. Ja się zgodziłem na udział w niej, zostawiając kilka fajnych rzeczy na kiedy indziej, bo wierzę, że warto namawiać ludzi na jazdę na rowerze i że ta akcja daje naprawdę spore możliwości. Inaczej mówiąc: czuję moc w tej akcji. Dajcie też znać, jeśli nie życzycie sobie informacji o tych mapach rajdów na tym forum. Nie jestem spamerem ani nie chcę za takiego uchodzić. Pozdro Bohdan
Mod Team safian Napisano 16 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 16 Kwietnia 2010 Proponuje zaktualizować informacje, Mazovia odwołała impreze na bemowie, możliwe, że inne imprezy również mogą być odwołane w ten weekend
boh Napisano 16 Kwietnia 2010 Autor Napisano 16 Kwietnia 2010 Proponuje zaktualizować informacje, Mazovia odwołała impreze na bemowie, możliwe, że inne imprezy również mogą być odwołane w ten weekend Generalnie dzwoniłem i pisałem do większości organizatorów imprez z tej mapy, jest aktualizowana na bieżąco (akurat Mazovia mi umknęła, co jest dość dziwne, przepraszam)
Mod Team Odi Napisano 17 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 17 Kwietnia 2010 1. Regulamin się kłania. http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ 2. Przenoszę do odpowiedniego działu.
Flash3M Napisano 17 Kwietnia 2010 Napisano 17 Kwietnia 2010 Jak na razie zostały odwołane wszystkie imprezy na ten weekend (jakie miałem na oku).
c1ach Napisano 17 Kwietnia 2010 Napisano 17 Kwietnia 2010 Dokładnie, Mińsk też nie jedzie Prawdopodobnie przekładamy na następną sobotę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.