geqon Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam Trafiłem na to forum bo liczę na waszą pomoc. Mam zamiar kupić nowy rower nie chcę składać bo mam na to za mało kasy. W tych pieniądzach mam 3 typy: 1. Felt Q520 2. Mbike Renegade 0.5 3. to Merida Mam 165cm wzrostu i 65kg wagi z tego co się tutaj zorientowałem to optymalna rama dla mnie to 17-17,5 cala. Wiem,że rama ramie nie równa najlepiej się przymierzyć ale mogę nie mieć takiej możliwości :/ Rowerem będę jeździł 2-4 razy w tygodniu po 30-50km na jeden wypad. Zależy mi żeby miał ramę która wytrzyma jazdę w lesie większość to miasto. Nie mam zamiaru jeździć ekstremalnie,rower będzie mi służył do jazdy w wolnym czasie. Jak jest z ramami Mbik'a? osprzęt ma lepszy od Felt'a. Którą Meridę mi polecacie? w tych pieniądzach. Czekam na odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geqon Napisano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Witam Trafiłem na to forum bo liczę na waszą pomoc. Mam zamiar kupić nowy rower nie chcę składać bo mam na to za mało kasy. W tych pieniądzach mam 3 typy: 1. Felt Q520 2. Mbike Renegade 0.5 3. to Merida Mam 165cm wzrostu i 65kg wagi z tego co się tutaj zorientowałem to optymalna rama dla mnie to 17-17,5 cala. Wiem,że rama ramie nie równa najlepiej się przymierzyć ale mogę nie mieć takiej możliwości :/ Rowerem będę jeździł 2-4 razy w tygodniu po 30-50km na jeden wypad. Zależy mi żeby miał ramę która wytrzyma jazdę w lesie większość to miasto. Nie mam zamiaru jeździć ekstremalnie,rower będzie mi służył do jazdy w wolnym czasie. Jak jest z ramami Mbik'a? osprzęt ma lepszy od Felt'a. Którą Meridę mi polecacie? w tych pieniądzach. Czekam na odpowiedzi. Proszę moderatora o usunięcie tego posta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.