lukaszs Napisano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 pewnie będę musiał skrócić łańcuch i założyć napinacz......ale rockring już chyba sobie daruję zbędny ciężar w moim przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buka Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 w wielkomiejskiej jeździe i po nizinnym terenie mam 38z i jest ok. jak dla mnie uniwersalnie. życzę powodzenia w realizacji projektu. jaką ramę wybrałeś? ja śmigam na stalowym destroyerze 15" i do niedawna sztywny widelec, teraz już amor się buja. FTH z opisu to fat tire hardtail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 on one niskobudżetowa :-) http://www.on-one.co.uk/i/q/FROO456SS/on-one-456-summer-season-frame zaciąłem się na Orange Crasch ale za droga dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buka Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 ooooo cro-mo to rozumiem, steel is real ale tylnego trójkąta to ja nie kupuje, może i oryginalny ale... brzydki jakiś taki. kwestia biustu, tfu, gustu. grunt żeby śmigała a to moja koza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 co tam masz z przodu za widły? to epicon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buka Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 blisko blisko, raidon na sprężynie stalowej, dycha skoku, regulacja odbicia, naprężenie wstępne i blokada skoku, tył 2,3 cala i się buja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 ja będę miał więcej - Epicona 140mm chyba że wychaczę coś więcej bo mam fajnego manitou na oku:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 założę napinacz albo kupię albo stworze jakąś prowizorkę....... mam pełny napęd XT więc jeżeli będzie za mało to założę 3X9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.