Noir Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam, Jak w temacie - czy ktoś korzysta z http://www.bikebrother.com/ Od wczoraj (13.04) nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkSid3 Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Właśnie chciałem się zalogować, ale widzę że nie ma połączenia z serwerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Właśnie chciałem się zalogować, ale widzę że nie ma połączenia z serwerem. Czasami mają przerwy, ale jeszcze nigdy 2 dniowych ... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyhoo Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 i to mnie boli... Mam tam zapisy od ponad roku, nie mam ich gdzie przenieść, zrobić kopii czy coś. Mam nadzieję żę bikebrother wróci bo nie wiem co mam zrobić, a bikestats nie lubię, taka trochę naszaklasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyhoo Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 godzina 9.20 czwartek, działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 godzina 9.20 czwartek, działa. Działa działa. Ja sobie kopie danych już zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyhoo Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 kopie danych już zrobiłem ręcznie robiłeś czy jest tam jakaś tajemna sztuczka? Bo ja mam tam wpisy od 1,5 roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 ręcznie robiłeś czy jest tam jakaś tajemna sztuczka? Bo ja mam tam wpisy od 1,5 roku... Ręczenie to znaczy przekopiowałem sobie do excela i obrobiłem tam łądnie w komórkach. Danych miałem mniej bo z 6 miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.