LoveBeer Napisano 31 Maja 2010 Napisano 31 Maja 2010 Więcej zdjęć na www.SportFoto.pl - zapraszamy jest szansa na jakiegos sampla w pelnej rozdzielczosci ?
Eastern Napisano 31 Maja 2010 Napisano 31 Maja 2010 Ktoś jeszcze posiada źródła jakiś galeryjek przy tych błotkach?
zower Napisano 31 Maja 2010 Napisano 31 Maja 2010 No to ja też się pochwalę wynikiem: Mega - DNF Na pierwszym okrążeniu (ok. 15 km.)Był taki zjazd z kamieniami i dziurami. Niestety nie miałem łyżek ze sobą i trzeba było iści do mety na piechtę. Impreza fajna, trasa także. Jeśli chodzi o mycie roweru to nie wypowiadam się, bo zrobiłem to przy hipermarkecie.
Pro Napisano 31 Maja 2010 Napisano 31 Maja 2010 Link do zdjęć mojego ojca http://picasaweb.google.pl/Tadeusz2642
.PaVLo. Napisano 31 Maja 2010 Autor Napisano 31 Maja 2010 Jak zwykle super zdjęcia w wykonaniu Seniora
speed565 Napisano 1 Czerwca 2010 Napisano 1 Czerwca 2010 To ja się pochwale że udało mi się ukończyć giga Bo wynik 100/128 to raczej nie szczyt szczytów A Pro czy mógłbyś napisać na jakich zasadach mogę wrzucić fotki twojego ojca na bikestats? Np czy podać Imię fotografa?
mabu Napisano 1 Czerwca 2010 Napisano 1 Czerwca 2010 Jak dla mnie wyściga bardzo fajny. Start wspólny moim zdaniem jest bardzo dobrym pomysłem. Co mi się szczególnie spodobało to sprawna organizacja. Szybkie koronacje, tombola, wszystko bez zbytniego przeciągania. Pan z Rudy Śląskiej mógłby wziąć z organizatora przykład. pozdrawiam
Pro Napisano 1 Czerwca 2010 Napisano 1 Czerwca 2010 speed565 możesz robić co chcesz i jak chcesz z tymi zdjęciami
pueblo Napisano 2 Czerwca 2010 Napisano 2 Czerwca 2010 A czy ktoś z was jest w stanie opisać którędy przebiegała mniejwięcej trasa, bo chciałbym ją przemierzyć pozdrawiam
Ninetysix Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 Siema, trasa udana, mimo błotka cieszę sie niezwykle że udało mi sie giga machnąc w słoneczku... Megowcy już nie mieli tyle szczęscia... A takie pytanie mam do Was... czy zwróciliście uwagę na sposób wypowiedzi prowadzącego zawody... Chodzi mi osobę przy mikrofonie, która chodziła w japonkach i była facetem... czy zwróciliście na to uwagę... bo mnie i moich znajomych z którymi rozmawiałem podczas zawodów bardzo mocno irytował... w szczególności podczas losowania tomboli czy rozdawania nagród... ale i w trakcie po wyścigu ... a także przed startem... mogę sypnąć przykładami... tylko pytanie czy ktoś na to zwracał uwage.
@lek Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 Też na to zwróciliśmy uwagę, szczególnie jak była tombola....te teksty w kierunku dzieci były trochę....wiecie sami jakie
Eastern Napisano 4 Czerwca 2010 Napisano 4 Czerwca 2010 Też na to zwróciliśmy uwagę, szczególnie jak była tombola....te teksty w kierunku dzieci były trochę....wiecie sami jakie Nie wiem czy to miało irytować, ale było po prostu tak ukrycie prymitywne, że aż śmieszne +Do losujących nagrody dzieci: "... dziewczynki nam tutaj ładnie ciągną"
marcinmb Napisano 4 Czerwca 2010 Napisano 4 Czerwca 2010 Równierz to zauważyłem,i było to "troche" nie na miejscu..
Ninetysix Napisano 5 Czerwca 2010 Napisano 5 Czerwca 2010 teksty typu... przed startem giga: "po starcie skręcamy w prawo, prawa ręka to ta... chłopaki wiedzą do czego służy prawa ręka..." tombola: "dziewczynki ładnie mi tu (czy nam tu) ciągną ... " - powtarzane kilkakrotnie ! jak mieszała dziewczynka karteczki, to tak dogadywał: "głębiej, głebiej, a teraz ładnie ciągnij..." teksty o sierotkach też mógł se darować... Tego typu dowcipy mógł se zostawić w domu, jak jest tak patologiczny... Jest prymitywem, i śmierdzi mi tu pedofil-izmem... zero tolerancji dla taki kolesi! Nawet wyrazem twarzy i ubiorem prosi się o wymierzenie sprawiedliwości... "te jego japonki" jesteście sobie wyobrazić stan matki czy ojca podczas jego zachowania. Jak by to była moja córa to bym mu wypłacił laterę...
mabu Napisano 6 Czerwca 2010 Napisano 6 Czerwca 2010 co za prostak! Mam nadzieję, że za rok się już nie pojawi na imprezie.. Pozdrawiam PS: co wy chcecie od japonek? sam w lato nosze i sobie chwale;-)
luk85 Napisano 7 Czerwca 2010 Napisano 7 Czerwca 2010 Teksty generalnie śmieszne ale... to były dzieci. Gdybym był rodzicem jednego z nich to pewnie bym coś z tym zrobił, bo nawet jeśli one tego nierozumieją to jest to trochę chamskie wobec nich.
KOGEL Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 Jak się nazywał ten prowadzący wiecie ? znajdziemy go i rozwalimy mu piórnik z kredkami.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.