Skocz do zawartości

[wyścig] Silesia Cup MTB - 30 maja 2010

.PaVLo.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
  W dniu 24.05.2010 o 20:06, Moloch89 napisał:

Odsprzedam opłate startową,

niestety wypadło mi coś i nie będe mógł startować, dlatego moge komuś za 20zł odstąpić miejsce, dane i dystans, można edytować więc nie ma problemu ;)

Oferta jeszcze aktualna? byłbym zainteresowany ;)

P.S.

Eastern jedzie bez względu na wszystko :).

Napisano

Pogoda się zapowiada spoko z tego co oglądałem na meteo.pl :) Tak przyszło mi teraz do głowy. Gadamy tutaj na forum między sobą, dyskutujemy, jeździmy prawie co tydzień na te same zawody itp. a tymczasem przynajmniej ja, znam "na żywo" ledwie parę osób. Wy też tak na anonima, czy się rozpoznajecie jakoś?:)

Pozdr.

Napisano
  W dniu 28.05.2010 o 18:57, Rychlapl napisał:

Pogoda się zapowiada spoko z tego co oglądałem na meteo.pl :) Tak przyszło mi teraz do głowy. Gadamy tutaj na forum między sobą, dyskutujemy, jeździmy prawie co tydzień na te same zawody itp. a tymczasem przynajmniej ja, znam "na żywo" ledwie parę osób. Wy też tak na anonima, czy się rozpoznajecie jakoś?:)

Pozdr.

No właśnie, może umówmy się w jakimś miejscu przed startem żeby się poznać :)

No można jeszcze po goździku w kasku :teehee:

Napisano

Ja będę z bratem na dwóch czarnych roweruch Cube Reaction. Mam jeszcze żółtą naklejkę XC Zone po lewej stronie korony amorka, ale dzisiaj brat dał mi tą nową naklejeczkę i chyba ją zmienię  :teehee:

Prawdopodobnie będę w stroju Cube z bratem, wiec mnie rozpoznacie.

dsc0319ae.jpg

Napisano

Jakby co to ja przed startem MINI będę się kręcił między biurem zawodów a metą, na wyścigu MINI ścigam się na białym Haibike'u, a w trakcie MEGA będę na mecie z laptopem z kumplami :teehee:

Strój Haibike OrangeBike Chorzów

Siwy, jak my się dawno nie widzieliśmy! Dasz się przejechać na swoim fullu, nie? :)

Napisano

Wlasnie siwy ma fulla :D hehe cos czuje ze jak pozowoli to bedzie 2 atrackja po wyscigu :D

ja jak cos bede startowac mega albo giga jeszcze nie wiem na białym rowerku z rama bolighta i biała reba w stroju Torq chyba bede jedyny z Torq wiec bede łatwo widzialny :D

Napisano

Ja jutro jadę cały na czarno w zwykłym stroju bez napisów itp. A rower to czarny No-Saint Angel. Prawdopodobnie giga bo jakieś problemy z placami mam od wczoraj, nie mogę się zgiąć w pół :D mam nadzieje, że przejdzie do jutra.

Napisano

ja mam tylko 15 km na star ale jednak nie jade bo dzis sie oszczedzam wczoraj zroilem 40 km po parku :whistling:

powiedziałbym nie wiem jak w lasach ale błotko na pewno bedzie :thumbsup:

Napisano
  W dniu 29.05.2010 o 07:03, rafalek940 napisał:

Wlasnie siwy ma fulla :thumbsup: hehe cos czuje ze jak pozowoli to bedzie 2 atrackja po wyscigu :D

Coś czuję że full to nie na tą trasę, ale jadę może być fajnie:)

Bardziej byłbym skłonny wziąć rower przełajowy niż full'a...ale nie będziemy się wygłupiać, widzę że zainteresowanie tymi zawodami jest spore i stawią się także czołowi zawodnicy z naszego regionu, więc będzie ostre napieranie :whistling:

Napisano

dziś obiechałem część trasy straszne błoto ,gdy się wiedzie to trzeba przeć na przód jak sie stanie joż sie nie ruszy

koło 16 00 będe po numerek biały rower z czarnymi elementami

Napisano

Pozwólcie, że spytam - wiecie może jak będzie jutro wyglądała sytuacja z zapisami? Jest to mój pierwszy poważniejszy rajd i jestem pełen obaw, więc wybaczcie mój niepokój :P.

Mam zamiar zapisać się, wpłacić itd jutro rano... Kolejeczki są spore? Ile się czeka na numerek?

Dzisiaj nie dam rady dostać się do 20:00 do biura zawodów, także pozostaje tylko dzień jutrzejszy :/

Aha, Eastern dystans MEGA, czyli 12:30 tak? :)

Napisano

Tak start MEGA jest o godz. 12.30

A co do kolejek to w zeszłym roku jakąś godzinkę przed startem kolejki nie było prawie wcale, ale przed samym startem urosła do ogromnych rozmiarów, więc radze ci tak z godzinkę przed podjechać

Napisano

Kolejka urosła, bo się ludzie ustawiali, którzy jechali krótsze dystanse niż Giga, a wiadomo że Giga startuje pierwsze i powinni sobie odpuścić rejestracji i dać szansę Gigowcom  :D

Napisano

mam nadzieje ze teraz w kolejce beda puszczac gigowcow, bo jade 200km i nie widzi mi sie nie zdazyc na start przez - z calym szacunkiem - rodzine z dzieckiem :s

Napisano

Ja tez mam i nie będę musiał stać w kolejce, wiec macie o jednego mniej :D

Numer 36 :D

Ps. Ciekawe jak się spiszą te chipy ;) Trzeba je montować na lewej kostce.

Napisano
  W dniu 29.05.2010 o 16:02, LoveBeer napisał:

mam nadzieje ze teraz w kolejce beda puszczac gigowcow, bo jade 200km i nie widzi mi sie nie zdazyc na start przez - z calym szacunkiem - rodzine z dzieckiem :s

Nie tylko rodziny z dziećmi startują na MINI :>

Napisano
  W dniu 29.05.2010 o 17:16, @lek napisał:

Ps. Ciekawe jak się spiszą te chipy :icon_wink: Trzeba je montować na lewej kostce.

Ostatnio w Bytomiu używano tych chipów i nie było problemów z nimi.

Napisano

Także używałem parę razy tych chipów i nie stwierdziłem żadnych nieporozumień czy coś...Może nie jest to wygodne jak chip w numerku, ale przynajmniej większa pewność że go nie stracimy:)

Napisano

Mnie czeka jutro kolejka, bo nie zdążyłem ogarnąć tego dzisiaj. Przynajmniej tyle, ze blisko mam:)

Jak coś to ja będę w niebieskim stroiku Partner-AGDRTV, rower kellys hacker:) Jak by ktoś widział to zaczepiać :) Jadę giga.

Pozdr.

Napisano

No to ja pierwszy sie wypowiem :wallbash:

Giga czas 2;34 z kilkoma upadkami

open chyba 75

w kategori 6

Trasa Nuda :D:P

No ale fajnie bylo sie poscigac po takiej przerwie :D

błotko był i to nie małe szczegolnie kilka niezniszczalnych twardzieli błotnistych :D

Ja sie bardzo ciesze bo poznałem 2 Spoko kolesi z naszego forum mianowicie @lek wraz z jego bratem :D

Alek nie musisz mi oddawac za zela :confused::P

Napisano

Mi się bardzo podobało :thumbsup: jechalem giga,mialem 2 "upadki" (ahh czerwona kostka)a na ostatnim okrązeniu zlapałem kapcia ^^ Mój fart ;p Ale mimo to baardzo mi sie podobalo,super pomysl z puszczeniem trasy po torze 4X;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.