kosciczek Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) W zasadzie młynka rzadka używam, ale w niedzielę ścieło mi jeden ząb więc musiałbym wymienić. Środkowa na moje też ma już dość to wymieniłbym obydwie. Jak wygląda waga środkowej SLX do XT? http://www.forumrowerowe.org/gallery/image/4765-merida/ Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez kosciczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothic Napisano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 XT serii 760 - 43 g. SLX serii 660 - 60 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 OK, dzięki. Zamówie oryginalne do XT 770 tylko jeszcze proszę odp mi na pytanie czy młynek od 760 jest taki sam jak 770? Chodzi mi o to że na niektórych aukcjach/sklepach jest zaznaczone że do m760, a w bikestacji (tam gdzie chce kupić) jest napisane do korb XT. link do bikestacji http://www.bikestacja.pl/zebatka-shimano-korby-sruby-p-1699.html?cPath=681_30_55&osCsid=lj76r0irqbevonvepn2el5tcl5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothic Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Gwarancji nie dam, jednak na podstawie wymienialności między 660/760 obstawiłbym, że będzie Pan zaaaadowowlony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteQ Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Wygląda tak samo jak moja gdy była nowa (770) Więc bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 22T masz aluminiową, więc nie ma co szukać zamiennika, szczególnie stalowego, ale 32T równie dobrze możesz wstawić z SLX, powinno być parę groszy taniej. Nie wiem czy u mnie w czewie w jednym rowerowym nie mają jeszcze na sprzedaż kilku środkowych blatów z SLX w cenie coś 60-70zł. Zdradzisz może co to za sklep?Sorry za ot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Ransport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 No taki niepozorny sklepik, bo jakoś zawsze jak jadę to 200m dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 (edytowane) Czekając na sztycę od Smudka dodaje fotkę Meridy Edytowane 3 Maja 2011 przez kosciczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi