Lukaszm94 Napisano 13 Kwietnia 2010 Napisano 13 Kwietnia 2010 Ostatnio w moim starym rowerze(komunijnym, niby ,,full") odkręciłem tylną przerzutkę i wyczyściłem. W tym rowerze jest taki system mocowania przerzutki tylnej, że hak przerzutki jest włożony pod śrubę mocującą całe tylne koło. No i dokręcam i dokręciłem za mocno, widełki wgięły się do środka, przez co przerzutka przy odkręconej lince ustawia się mniej więcej na 3 zębatce(kaseta 6-cio biegowa). Czy da się jakoś te widełki naprostować? Lub czy jest jakaś inna metoda aby przerzutka działała(tj. ustawiała się pod najmniejszą zębatką)? Z góry dzięki za odpowiedź
Cycu85 Napisano 13 Kwietnia 2010 Napisano 13 Kwietnia 2010 Wrzuc chociaz foto, ale rewelacji nie wroze
Lukaszm94 Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Napisano 13 Kwietnia 2010 Tzn. ja już na nim nie jeżdżę, tylko mój tata pojeździ nim raz na miesiąc i chciałem mu go trochę obczyścić itd. OK jutro wstawię fotkę, najpóźniej pojutrze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.