vcppp Napisano 13 Kwietnia 2010 Napisano 13 Kwietnia 2010 Cześć, w instrukcji krossa piszą by po pierwszym miesiącu oddać go do ich serwisu do regulacji itp ... chciałbym wiedzieć jak to wygląda dla posiadacza z trójmiasta? Bo niestety, stronka nowa krossa jest może i elegancka, ale po wybraniu województwa centruje mi jedynie mapkę na pomorskie, nie wyświetla żadnych punktów, listy sklepów,, nic ...
kello Napisano 13 Kwietnia 2010 Napisano 13 Kwietnia 2010 na wysepce sprzedaja krossy ale nie wiem czy sa oficjalnym przedstawicielem, zadzwon i sie spytaj
SilverXC Napisano 13 Kwietnia 2010 Napisano 13 Kwietnia 2010 Według strony Krossa to Dealerem sa min. : Buga - Sport ul. Kartuska 195a 80-245 Gdańsk tel.: 058 305 37 44 Cyklo ul. Wójta Radtkego 49a 81-900 Gdynia PHU "ŻUCHLIŃSKI" ul. Morska 360A 81-006 Gdynia tel.: 058 664 07 55 Zadzwon i zapytaj czy podbiją gwarancję.
szych Napisano 23 Kwietnia 2010 Napisano 23 Kwietnia 2010 Żuchliński nie sprzedaje Krossa, mieli go przez jeden sezon 07/08 chyba i zrezygnowali. W Budze też Krossa nie znajdziesz. Podobno prosili o usunięcie ze strony, ale jak widać nic nie dało. Na pewno Krossa sprzedają na Wysepce we Wrzeszczu, i to od dłuższego czasu, więc tam uderz. Co się zaś tyczy gwarancji i zapisów, to chyba jak z samochodami. Przeserwisuj gdziekolwiek i nie mają prawa ci gwarancji odmówić. I nie zapominaj o rękojmi. Często jest skuteczniejsza niz gwarancja.
Wafel69 Napisano 26 Kwietnia 2010 Napisano 26 Kwietnia 2010 Ja kupiłem krossa miesiąc temu w firmie Tysar. Jutro idę na przeglądzik
bani Napisano 22 Czerwca 2010 Napisano 22 Czerwca 2010 Kupując rower pewnie dostałeś kartę gwarancyjną na której miałeś napisane, że przeglądu gwarancyjnego musisz dokonać w przeciągu miesiąca. Ja kupowałem rower na początku czerwca w Cyklo na Wójta Radtkego (prowadzą sprzedaż Krossa) i tak właśnie miałem napisane na ostatniej stronie instrukcji, z tym, że miły pan w sklepie datę przeglądu gwarancyjnego (pierwsza strona instrukcji) wpisał mi na wrzesień. Sprawdz swoją gwarancję tam powinieneś mieć wszystko napisane. Jeśli kupowałeś rower w Cyklo lub Buga Sport to będziesz miał pewnie podobne warunki gwarancji, gdyż oba te sklepy są zrzeszone w PGR.
puchaty Napisano 22 Czerwca 2010 Napisano 22 Czerwca 2010 Nie trzeba dokonywać przeglądu w Krossach po zakupie aby gwarancja była ważna. Punkt 4. Warunków Gwarancji na rok 2010 Producent proponuje w ciągu 1. miesiąca EKSPLOATACJI od daty nabycia dokonanie przeglądu w autoryzowanym serwisie. Wykonanie przeglądu przyczyni się do poprawienia komfortu jazdy, zapewni wyregulowanie wszelkich komponentów, zabezpieczy rower przed nadmiernym zużywaniem się podzespołów i uchroni przed ewentualnymi uszkodzeniami. Koszty przeglądu ponosi właściciel roweru. Tyle w temacie.
bani Napisano 22 Czerwca 2010 Napisano 22 Czerwca 2010 Osobiście Krossa nie kupowałem więc nie będę się upierał bo być może Kross ma inne warunki gwarancji. Mi sprzedawca zaoferował darmowy przegląd, a właściwie regulacje roweru i niezależnie od tego w kartę wpisał mi termin przeglądu gwarancyjnego za który będę musiał zapłacić 35 zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.