KaKTuSSS Napisano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam! Jako, że zostałem zesłany w delegację z pracy do Świebodzina, przywiozłem sobie tutaj rowerek. Tereny są świetne do wypadów, ale wole nie błądzić i zapytać lokalsów. Czy macie może upatrzone/objeżdżone jakieś konkretniejsze traski w terenie, najlepiej lesie? W grę wchodzą okolice Świebodzina, może Łagów, Torzym. Odległość nie stanowi większego problemu gdyż dysponuje pojazdem Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mushishi Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Polecam Łagów i jego okolice. Najlepiej wybierać się tam w weekendy, bo wtedy bez kłopotu można się poruszać po terenie poligonu. Jest tam trochę górek, jezior, pozostałości po bunkrach. Dokładniej Ci nie powiem, bo nie jestem z Łagowa, jedynie byłem tak kilka razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Lasy obok Torzymia też są bardzo ciekawe, piękne widoki kilka fajny jeziorek, jest tam tego trochę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.