Skocz do zawartości

[rower] 2 modele Scott

maroko777

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mam zamiar w najbliższym czasie kupić rower i już zdecydowałem się mniej więcej jaki to ma być. Padło na firmę Scott ale waham się między dwoma modelami: Scale 60 - 3690zł, a Scale 70 - 2990zł. Proszę was o opinie na temat tych dwóch rowerów, co o nich sądzicie i czy rzeczywiście opłaca się kupić ten droższy.

Scale 60

Scale 70

Napisano

Ja sprzętowo też się dopatrzyłem tylko tych zmian co kolega wyżej, i popieram kupno tańszego bo jednak 700 zł to dużo, a później można zrobić upgrade, albo od razu sprzedać części różniące te 2 modele i odzyskasz kasę na wymianę ich na lepsze.

Napisano

Ja kupiłem Scale 80 a teraz już tylko rama, kiera, mostek i siodło zostały z niego. Cała reszta jest już wymieniona. Jeśli planujesz rozwijać rower to nie ma sensu kupować wyższych modeli bo i tak te elementy za które teraz płacisz będziesz chciał wymienić ;)

Napisano

Po długich negocjacjach dostałem rabat i model Scale 60 mogę kupić za 3400zł. Cena znacznie bardziej kusząca i chyba się na niego zdecyduję. Dziękuje wszystkim za poradę. Pozdrawiam.

Napisano

Ja planuje kupic scale 80 i mam pytanie jestes z niego zadowolony?

Byłem ale teraz jestem jeszcze bardziej ;). Teraz waga spadła i jest super ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...