Mod Team sznib Napisano 13 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam Postanowiłem wymienić moją wysłużoną korbę Shimano FC-M440. Wybór padł na Hussefelta z suportem w systemie Howitzer. Isis na pewno lepszy od kwadrata, większe łożyska na zewnątrz mufy też raczej na plus . Mam tylko pytanie; jak będzie z linią łańcucha? Obecnie mam suport 113mm, zwykły Neco na kwadrat i linia łańcucha jest idealna. Howitzer ze swoimi łożyskami na zewnątrz mufy nie spowoduje przypadkiem przesunięcia korby do zewnętrznej strony roweru i zepsucia linii łańcucha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Pakiety typu howitzer maja tzw podkladki dystansowe, ja w swojej korbie (2 blaty) mam zalozone 3 szt, w zaleznosci od ramy ilosci blatow, podkladasz jak ci pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Ok, dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.