sfx500 Napisano 10 Czerwca 2010 Napisano 10 Czerwca 2010 No to ja prosze o info czy zostaly jeszcze naklejki jesli tak biore dwie!!Jak i gdzie wyslac $??
wojtekkrakow Napisano 16 Czerwca 2010 Autor Napisano 16 Czerwca 2010 Z tego co wiem to naklejki doszły a i ci co teraz zamawiają mają wysyłane na bieżąco, ale parę osób informowało mnie że nie dostało jeszcze folii, z tej partii co wysyłałem osobno, więc jak ktoś się jeszcze do mnie nie odezwał ,a nie dostał, proszę niech da znać, najlepiej na gg: 15963327, tu mi najłatwiej odpisać, a że ostatnio pracuje głównie przed kompem, więc często jestem zalogowany.
Madison Napisano 23 Czerwca 2010 Napisano 23 Czerwca 2010 Folia do mnie doszła dziś, byłem zaskoczony bo nie czytałem tego tematu i nic o foli nie wiedziałem. Dzięki Wojtek, miło, że naklejkę jeszcze dorzuciłeś, uczciwy z Ciebie człowiek. ; ) pozdrawiam
Patryke Napisano 23 Czerwca 2010 Napisano 23 Czerwca 2010 U mnie też dziś zawitała, a już o niej całkowicie zapomniałem. Wielkie dzięki Wojtek! Naprawdę, że tyle czasu na to poświęcasz, dosyłasz folie i w ogóle - respect
paweloz Napisano 2 Lipca 2010 Napisano 2 Lipca 2010 To jak z tymi naklejkami, można jeszcze zamawiać? Mógłby ktoś podać jakieś szczegóły dotyczące zamówienia bo myślę że znajdzie się jeszcze kilka osób zwłaszcza nowych użytkowników, którzy też by byli zainteresowani z góry dzięki za odpowiedź
wojtekkrakow Napisano 2 Lipca 2010 Autor Napisano 2 Lipca 2010 Można oczywiście. Pisze do mnie sporo osób dlatego wolę komunikację przez gg: 15963327
Ubotek Napisano 6 Lipca 2010 Napisano 6 Lipca 2010 Proponuje zaaktulizowac pierwszego posta by nie czytać całego tematu .
blady123 Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 Witam, piszę w tym temacie gdyż sprawa tyczy również naklejek. Naszło mnie pewne przemyślenie choć wątpię abym odkrył Amerykę. Co Wy na to aby wzorem motocyklistów zaprojektować naklejkę na samochód w której zawarte byłyby informację iż oto kierowca tego samochodu jest przyjazny rowerzystom, w szczególności "robi miejsce na rower", ile razy wyprzedzający Was samochód zamykał drogę do świateł np? Naklejka umieszczona po prawej stronie tyłu pojazdu dawałaby Nam pewną wiedzę że kierowca pojazdu ma nas na uwadze. Druga sprawa to może miałoby to pozytywny wpływ na innych kierowców nie będących rowerzystami. Z racji świeżości na forum zjadła mnie trochę trema przy pisaniu ale wierzę że większość zrozumie o czym piszę i wątek nabierze tempa. Jeśli powinno być w osobnym temacie to adminów przepraszam.
kubuka Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 Ja jestem za ale niech wypowie się wojtekkrakow co do kosztów produkcji, czy to się w ogóle opłaca itp.
Noir Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 Witam, piszę w tym temacie gdyż sprawa tyczy również naklejek. Naszło mnie pewne przemyślenie choć wątpię abym odkrył Amerykę. Co Wy na to aby wzorem motocyklistów zaprojektować naklejkę na samochód w której zawarte byłyby informację iż oto kierowca tego samochodu jest przyjazny rowerzystom, w szczególności "robi miejsce na rower", [...] Dla mnie też jak najbardziej ok
Ubotek Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 Ja mam jakiś brak kontaktu ze sprzedającym. W ogóle go ostatnio na gg nie widze.
wojtekkrakow Napisano 20 Lipca 2010 Autor Napisano 20 Lipca 2010 Sprzedający pracuje i ma strasznie mało czasu. Ten nowy pomysł powyżej jasne fajny, ale mi jest ciężko na bieżąco realizować to co teraz robię, na naklejki i tak większość czeka tydzień albo dwa. Niby nie ma z tym dużo roboty, ale ja pracuje w takich godzinach że jak kończę to już wszystko zamknięte. Jak ktoś do mnie pisał w sprawie naklejek i nie odpisałem to dlatego że jeszcze nie zrealizowałem wszystkiego co zamówione, także proszę weźcie to pod uwagę, a osób piszę do mnie sporo. Jak ktoś nie przebrnął przez 8 stron i jest tu nowy to przypominam, ja nie handluje naklejkami Zgłosiłem się sam, wzór dostałem, drukuje je, zamawiam folie i wysyłam, wszystko po kosztach takich jak jest kupione, dlatego nie nazywajcie mnie sprzedającym bo to prawie jak handlarz brzmi
kubuka Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 Nie jesteś sprzedającym, ani handlarzem tylko dystrybutorem
Ubotek Napisano 28 Lipca 2010 Napisano 28 Lipca 2010 Można już zamówić te naklejki :? Jakie są w końcu koszty :?
wojtekkrakow Napisano 29 Lipca 2010 Autor Napisano 29 Lipca 2010 Koszty ciągle są takie same : znaczek+koperta+40gr za 1szt naklejki z folią. Zamawiać można, paru osobom nie odpisałem na gg, ponieważ miałem do tej pory tlena, starą wersję, i bardzo często pojawiał mi się komunikat, o niezgodności mojej wersji z dużymi numerami (jak ktoś miał nowy nr gg itp), i dostawałem albo pustą treść, albo inne kwiatki. Wróciłem teraz do nowego gg na dobre, więc osoby które w ostatnim czasie do mnie pisały a się nie odezwałem niech walę do mnie ponownie.
MikeSkywalker Napisano 4 Sierpnia 2010 Napisano 4 Sierpnia 2010 Naklejki dotarły, aż się zdziwiłem profesjonalnym podejściem "dystrybutora" do sprawy, jak widać i przy takich groszowych sprawach można liczyć na uczciwość i solidność! Dziękuję jeszcze raz!
rowerz Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 Można jeszcze zamówić? Jeśli tak to napiszcie co i jak sprawa wygląda
wojtekkrakow Napisano 28 Sierpnia 2010 Autor Napisano 28 Sierpnia 2010 Pisały do mnie dziś trzy osoby na gadu, niech się odezwą jeszcze raz.
Mod Team bogus Napisano 29 Sierpnia 2010 Mod Team Napisano 29 Sierpnia 2010 Ja co prawda nie pisałem, ale odezwałem się przed chwilą w sprawie naklejek.
Ubotek Napisano 3 Września 2010 Napisano 3 Września 2010 Do mnie zostały wysłane naklejki. Jak tak to kiedy:?. napisz na PW
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.