Skocz do zawartości

[naklejki fr.org] Naklejki z logo forum rowerowego

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Takie naklejki to mogą być. Ale tu moja propozycja: Można by zrobić takie naklejki z napisami "Amator", "Pro", "Master" itp. i każdy użytkownik forum zamawiał by sobie z własną rangą. co wy an to? Takie jakby odznaczenia że jak jakiś biker patrzy to wie z kim ma do czynienia.

Jak napisałem ten post nie w tym temacie co trzeba to sorki i proszę o przeniesienie.

Napisano

Tak i codziennie najlepiej przyklejać nową, jak się zmienią punkty :D

Dokładnie. Mi chodzi oto że to by była taka jakby nagroda te naklejki z rangą. ale widzę że to nie wypali, trudno.

A co do Twojej odpowiedzi Schwefel to może w ogóle zlikwidować rangi na forum. W końcu mamy być równi...

Napisano

ssszakalll zawsze mozesz sobie taka naklejke druknac 'szef szefow, administrator z reputacja 9999' co dusza zapragnie :D

Co do rownosci to zapomnij, to jest bardzo hierarchistyczna organizacja gdzie tzeba przepychac sie lokciami, podkladac swinie, wygryzac slabszych ale jak juz osiagniesz szczyt to czujesz sie jak mlody bog.... :blush::teehee:

Napisano
Co do rownosci to zapomnij, to jest bardzo hierarchistyczna organizacja gdzie tzeba przepychac sie lokciami, podkladac swinie, wygryzac slabszych ale jak juz osiagniesz szczyt to czujesz sie jak mlody bog.... :teehee:B)

Czyżby własne doświadczenia w zdobywaniu Moderatora ? :blush:

Napisano

Takie naklejki to mogą być. Ale tu moja propozycja: Można by zrobić takie naklejki z napisami "Amator", "Pro", "Master" itp. i każdy użytkownik forum zamawiał by sobie z własną rangą. co wy an to? Takie jakby odznaczenia że jak jakiś biker patrzy to wie z kim ma do czynienia.

Jeszcze nie słyszałem głupszego pomysłu...

Nie ilość napisanych postów świadczy o tym, jakim ktoś jest kolarzem. Poznałem już parę osób z forum i to ile postów mają na koncie, nie miało odwzorowania na ich jeździe. Załóżmy, że ktoś zakłada sobie konto, aby ustawiać się z innymi postów ma 5, a codziennie robi 40 km i regularnie startuje w maratonach. Przypinać takiej osobie napis amator... A następnej przypinać pro, bo pisze ile wlezie, często nie na temat. Sory ale to jest idiotyczne.

Co do naklejek to już nie mogę się doczekać. Aby Poczta Polska nie nawaliła.

Napisano

Po ponad dwóch tygodniach używania w rożnych warunkach naklejki melduję, że nic jej nie dolega, nawet po dzisiejszych tonach błota na Silesia CUP MTB  :thumbsup:

Napisano

Mi trzyma mocno, testowałem sporo zanim ogłosiłem o naklejkach.

Dla 100% pewności polecam nakleić przeźroczystą folię zabezpieczającą, dlatego je wysyłam z naklejekami.

Naklejka + folia siedzi bardzo mocno, carcher jej nie straszny.

Napisano

Mi też już właśnie doszły i powoli zabieram się do naklejania :)

Pomysł z ich wznowieniem był bardzo trafny i jeszcze w bardzo uczciwej cenie. Tylko podziękować.

Mi trzyma mocno, testowałem sporo zanim ogłosiłem o naklejkach.

Dla 100% pewności polecam nakleić przeźroczystą folię zabezpieczającą, dlatego je wysyłam z naklejekami.

Naklejka + folia siedzi bardzo mocno, carcher jej nie straszny.

Tzn. powinna być jeszcze jakaś folia w kopercie oprócz naklejek?

Napisano

Patryke, dostałeś ode mnie wiadomość :thumbsup: jak każdy. Folię zamawiam wysyłkowo, do Ciebie folia lada moment dojdzie osobno, wysyłałem do niektórych bez folii żeby nie czekali na same naklejki. Pomysł z przeźroczystą folią był mój, bardzo dobrze to współgra z naklejką, a przy okazji ochrania przed przetarciem od pancerzy i linek.

Napisano

Patryke, dostałeś ode mnie wiadomość :thumbsup: jak każdy. Folię zamawiam wysyłkowo, do Ciebie folia lada moment dojdzie osobno, wysyłałem do niektórych bez folii żeby nie czekali na same naklejki. Pomysł z przeźroczystą folią był mój, bardzo dobrze to współgra z naklejką, a przy okazji ochrania przed przetarciem od pancerzy i linek.

Faktycznie, wszystko się oczywiście zgadza. Przepraszam za moje niedopatrzenie. Jakoś tak szybko mi ta wiadomość przemknęła ;)

Pomysł jak dla mnie super.

Dzięki za rozjaśnienie :)

Napisano

Naklejki doszły. Bardzo fajne. Jutro zabiorę się za naklejenie (goleń + sztyca).

Większość osób nakleja pewnie 2 naklejki na rower. A czy są osoby, które mają ich więcej na swoim bajku ??

EDIT: Już jedna siedzi na tyle telefonu :)

Napisano

Do mnie także doszły i jestem zadowolony. Są takie malutkie, ale jednocześnie widoczne :)

Mała rada dla osób, które otrzymały, albo otrzymają folię ochronną. Nie przyklejajcie folii w takiej formie, jaką otrzymacie (z kanciastymi rogami), tylko zaokrąglijcie rogi, dzięki czemu ryzyko oderwania folii na rogach spadnie do zera :)

Napisano

Już naklejka jest na swoim właściwym miejscu B)

Nie wiem czy nie umiem ich przyklejać czy co, ale zawsze jak próbuję równo ją ułożyć na powierzchni to pojawia się taki mała ostająca przestrzeń. Jak się mocniej ją dociśnie to po chwili znowu się pojawia. Wszytko ładnie odtłuściłem, chyba, że niewystarczająco Jest naprawdę bardzo mała i jak tylko dojdzie folia, ładnie dociśnie to powinno być git B)

Mam nadzieję, że to odpowiednie miejsce na naklejkę, sąsiada Motion Control ;)

zdjecie,600,106455,naklejka-forumroweroweorg.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...