remik19 Napisano 15 Maja 2010 Napisano 15 Maja 2010 Również jestem zainteresowany naklejkami ale jak na razie wojtekkrakow nie daje znaku życia
Ciastkorz Napisano 15 Maja 2010 Napisano 15 Maja 2010 Ja też byłbym chętny, na 3 sztuki. Lookas, a nie ma możliwości wznowienia sprzedaży tych żółtych?
daid Napisano 15 Maja 2010 Napisano 15 Maja 2010 Chris mam jeszcze chyba takich kilka Wdepnij na zlot a dostaniesz ja tez mogę dostać na zlocie taką
premier2 Napisano 15 Maja 2010 Napisano 15 Maja 2010 To ja też się zapisuję na naklejkę XC Zone . Oczywiście, jak masz jakieś jeszcze do podziału
.PaVLo. Napisano 15 Maja 2010 Napisano 15 Maja 2010 Dobrym pomysłem było by zrobić jakąś partię naklejek XC Zone User, nawet jak już stronka nie istnieje
daid Napisano 15 Maja 2010 Napisano 15 Maja 2010 Dobrym pomysłem było by zrobić jakąś partię naklejek XC Zone User, nawet jak już stronka nie istnieje xc-zone było prywatnym małym projektem, stronką domową Forum tam startowało, ale w tej chwili nie ma już z nią nic wspólnego. XC-Zone umarło, dlatego robi się naklejki forumowe, a nie pamiętej strony, której nikt już nie odwiedza. Temat dotyczy zamawiania, a nie dyskutowania na temat designu. Na to był czas i miejsce w innym temacie. Proszę nie robić OT raczej nie ma szans na to;)
Eper Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 Wczoraj zamówiłem 8 naklejek nie wie może ktoś kiedy będzie Wojtek?
1415chris Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 Wojtek zwinal kase i sie ulotnil, pewnie teraz bedzie za to chalupe stawial To nawet w uk tak szybko poczta nie dziala.
Eper Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 ja obstawiam, że kupi sobie rower nie chodzi o pocztę tylko o nr konta btw oglądałem program na discovery bodajże, że w UK poczta w 24h dostarcza przesyłki.
Salvin Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 Ja zamówiłem dzisiaj 5 i również czekam na nr konta
winfor Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 Ja zamówiłem z trzy tygodnie temu i pomimo dwóch przypomnień nie dostałem numeru konta do dnia dzisiejszego
NitroS Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 A ja miałem dostać w piątek, ale że mnie nie było bo byłem na Ukrainie. A tu dzisiaj nawet ni ma
Madison Napisano 17 Maja 2010 Napisano 17 Maja 2010 Ja zamówiłem z trzy tygodnie temu i pomimo dwóch przypomnień nie dostałem numeru konta do dnia dzisiejszego ja również ; ) no ale czekam cierpliwie i liczę, że o mnie nie zapomniano
Patryke Napisano 17 Maja 2010 Napisano 17 Maja 2010 Spokojnie, spokojnie. Trochę cierpliwości i na pewno uda się zamówić, ja też czekam już kawałek na info, ale człowieka można zrozumieć - zwłaszcza po takim zainteresowaniu naklejkami
Eper Napisano 18 Maja 2010 Napisano 18 Maja 2010 Jasna sprawa szczególnie po poście w którym wyjaśnił, że ma urwanie głowy.
Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Maja 2010 Mod Team Napisano 18 Maja 2010 Wojtku jesteś tam Kaskę puściłem 15kwietnia mamy 19 maja i dalej w skrzynce na listy cisza Ja rozumiem, że bez paniki etc ale to są tylko naklejki czemu tak długo to trwa
wojtekkrakow Napisano 18 Maja 2010 Autor Napisano 18 Maja 2010 Hey wszystkim. Dzięki za cierpliwość i wyrozumiałość. Przepraszam jeszcze raz za tak długi czas, sam bym się lekko zdenerwował, szczególnie wpłacając pieniądze i nie mając odzewu. Zabieram się za czytanie bo widzę skrzynkę mam pełną. Do każdego poszły priorytetem. W tej chwili sprawdzę listę która wpłaciła. Lookas - sprawy prywatne i pracownicze z dnia na dzień padły na łeb, długo by pisać, ale gruba i ciężka sprawa. Do Ciebie na pewno wysłałem. Na pewno dojdzie. Bardzo bym prosił aby każdy kto zamawiał odezwał się na gg w sprawie naklejek i dał znać czy doszły. gg: 15963327 Jutro z samego rana będę dostępny na gg.
Mod Team Puklus Napisano 19 Maja 2010 Mod Team Napisano 19 Maja 2010 Osobiście uważam ze nie ma co sie denerwować, Wojtek dzielnie sie za to zabrał, pracuje czasu malo a chętnych przybywa wiadomo jak to jednoosobowa firma działa ja czekałem i czekałem ale spoko to nie lancuch czy korba ze bez tego nie ma jazdy i sie człowiek wnerwia Tak więc spokojnie panowie, każdy sie doczeka
winfor Napisano 20 Maja 2010 Napisano 20 Maja 2010 No to zapłaciłem za cztery naklejki i czekam na dostawę. Wypowiem się, jak dojdą
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.