Biera Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 ja jego ludzie, moze niech wam jeszcze te naklejki do domu zawiezie? przesyłka i naklejka kosztują tak śmieszne pieniądze, że naprawde można by sobie darować ciąganie go gdzieś. wojtek, fajnie, że w końcu się ktoś tym zajął, z ciekawości zapytam ile zamówiłeś tych naklejek w pierwszej partii?
wojtekkrakow Napisano 14 Kwietnia 2010 Autor Napisano 14 Kwietnia 2010 Wziąłem jeden format A4, tam zmieściły się 54szt. Wziąłem na próbę, bo nie wiedziałem czego się spodziewać po drukarni, czy klej dobry itp. Jak będzie odpowiadać pierwsza partia to zamówię następną. Jak uznacie że przydał by się większy połysk, mocniejszy klej itp, to rozejrzę się za inną drukarnią.
omen Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 a ja myślę, że projekt poprzedniej naklejki był o wiele ładniejszy.. w sumie nie wiem po co ktokolwiek chciał i go zmienił, bo przecież temat forum się nie zmienił.. a te są jakieś takie marketowe.. ale to tylko moje zdanie. pozdro
Biera Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 mówisz o xc-zone? też mi się tamta podobała (i dalej podoba, bo nadal ją mam:P) bardziej, ale już nie jesteśmy forum xc-zone;)
omen Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 ale nadal kategorią którą się głównie zajmujemy to Cross Country czyli XC, więc przesłanie nadal to samo.. stara naklejka była ok nawet na biku za X tys zł a nowa naklejka to wiocha na rowerze za X tys zł, w dodatku jest w takim kolorze, że nie rzuca się w oczy, tylko wygląda jak oryginał na ramie.. a nie o to chodziło mieliśmy się dzięki niej rozpoznawać na szlakach, a żółty był idealny do tego.
wojtekkrakow Napisano 14 Kwietnia 2010 Autor Napisano 14 Kwietnia 2010 Mam dla Was propozycję, która rozwiąże domniemane problemy jakościowe i z trwałością na warunki pogodowe i nie tylko, całkowicie. Więc tak. Zamawiam przeźroczyste naklejki ochronne takie jak te: http://allegro.pl/it...tion_10x70.html Z formatu 10x70cm jest do zrobienia 69 sztuk 3x3cm 33zł + 5zł wysyłka daje 38zł . 38/69 daje 55gr od sztuki. Mógłbym dokładać do każdej naklejki jedną taką folie ochronną. Koszt wysłania jednej sztuki naklejki + folia wyniesie wtedy 2,55zł (zamiast 2zł) A np 5 szt wyniesie 6,35zł (zamiast 3,6zł) Takie rozwiązanie (czyli na naklejkę naklejamy folię ochronną) zapewni 100% trwałość, żadne pancerze i linki ani żadne warunki pogodowe tego nie ruszą, kto używał takich przeźroczystych naklejek ochronnych, to wie że trzymają pieruńsko mocno i są grube i mocne, bez porównania do samej naklejki. Jak jesteście zainteresowani to mogę to zrobić.
NitroS Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 Jak najbardziej. Te "wydziorgane" dziury przez pancerze to masakra,
Shadow265 Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 Osłonki wydają się być dobrym pomysłem... A co do designu... mam sentyment do wlep XC Zone
NitroS Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 Jak ktoś ma fotke tego XC Zone to mógłby zapodac
omen Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=e2524d4f248d358c tu masz zdjecie podglądowe naklejki. mi na szczęście jeszcze 1 została. co najlepsze do dziś 1 mam na rowerze czyli prawie 3 lata.. rower użytkowany bardzo intensywnie w wszystkich możliwych warunkach pogodowych i do dziś wygląda bardzo dobrze.
Shadow265 Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=e2524d4f248d358c tu masz zdjecie podglądowe naklejki. mi na szczęście jeszcze 1 została. co najlepsze do dziś 1 mam na rowerze czyli prawie 3 lata.. rower użytkowany bardzo intensywnie w wszystkich możliwych warunkach pogodowych i do dziś wygląda bardzo dobrze. Siema Omen, nie poznałem To przez ten avatar A co do naklejek, też mam jeszcze jedną, a ta pierwsza.... wciąż na amorku naprawdę dobry klej był
omen Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 a ja Cie tu długo nie widziałem nie, na sztycy podsiodłowej.. kupiłem wtedy 4 sztuki.. dobry klej i jakość samej powłoki zewnetrznej.
wojtekkrakow Napisano 14 Kwietnia 2010 Autor Napisano 14 Kwietnia 2010 Znalazłem folię przeźroczystą samoprzylepną za grosze 14zł z przesyłką za 10 arkuszy A4. Co daje 1,4zł na arkusz A4 czyli 2,5 grosza zwiększy koszt naklejki - czyli koszta żadne. Zdecydowałem że zamawiam, dostałem maila od gościa który to sprzedaje, folia ma bardzo mocny klej i spełni funkcję ochronną znakomicie. Będzie służyła do naklejenia na naklejkę. Zamawiam dziś, możliwe że wysyłka pierwszej partii naklejek się opóźni o 1-3 dni, wszystko zależy od tej foli.
Shadow265 Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 @Omen- bo dłuugo mnie tu nie było, ale powracam w blasku o chwale :P Chodziło mi o to, że moja na amorku A co do naklejek to super, dobrze by było mieć tą ochronę
Patryke Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 Dobrze, że temat naklejek powrócił, bardzo dobra opcja. Ja osobiście bym się pisał też na jakieś 5 sztuk.
Sorcerer Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 10 sztuk dla mnie bo jak znam zycie czesc osob z W-wy podleci zaraz do mnie, info do przelewu na priv.
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 14 Kwietnia 2010 No fakt tamte były ładniejsze Mam do dziś na amorku
omen Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 to może dało by radę wrócić do wersji pierwotnej? nie mówię, że ta nowa ma nie byś w sprzedaży.. ale pewnie wielu chętnych by było na XC Zone
Root Admin Mieciu Napisano 14 Kwietnia 2010 Root Admin Napisano 14 Kwietnia 2010 xc-zone było prywatnym małym projektem, stronką domową Forum tam startowało, ale w tej chwili nie ma już z nią nic wspólnego. XC-Zone umarło, dlatego robi się naklejki forumowe, a nie pamiętej strony, której nikt już nie odwiedza. Temat dotyczy zamawiania, a nie dyskutowania na temat designu. Na to był czas i miejsce w innym temacie. Proszę nie robić OT
qball Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 mam te naklejki frameprotection (pzdr amtbs ) i musze powiedziec ze sa dobre, klej jest mocny i ladnie przylegaja (nawet na innej naklejce), nie wiem jak te nowe folie, ale pamietam ze testowalem taka 'zwykla' ze sklepu papierniczego, byla sztywna, blyszczala jak psu j.. i do tego sie odklejala po jakims czasie ;< Jedynym jej plusem bylo to ze byla gruba wiec po malych modyfikacjach chroni rame od spodu i wyglada dosc schludnie
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 17 Kwietnia 2010 Tak cz inaczej nalepy zamówione Oby na żywo wyglądały lepiej niż logo MediaMarkt
premier2 Napisano 17 Kwietnia 2010 Napisano 17 Kwietnia 2010 Wojtek, ja poproszę o 4szt. Jeżeli wybierasz się na zlot, to mogę odebrać ja na zlocie, chyba, że wolisz je wysłać pocztą...
NitroS Napisano 18 Kwietnia 2010 Napisano 18 Kwietnia 2010 Tylko pytanie na czym to staneło xd. Bo mam tam pare takich niemiłych rys/dziur w ramie i trzeba by było je czymś zakleić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.