Kocon Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Otóż mam klamkomanetki : http://www.swistak.pl/a3073170,KLAMKOMANETKI-SHIMANO-ALIVIO-ST-M410-3x8-M-2007-.html# Niedługo planuję wymienić v'ki na tarcze. Czy trzeba będzie wymieniać? Jeśli nie to będzie zmniejszona siła hamowania itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 a jakie tarcze chcesz kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocon Napisano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 http://www.allegro.pl/item980564742_hamulec_tarczowy_avid_bb7_160_180_203_super_cena.html Myślałem nad tymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poczwar Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Mam podobne klamkomanetki i też chciałem kupić Avidy tyle że BB5(ale skusze się chyba na hydrauliczne SLX) i uważam że nie powinny one wpływać negatywnie na hamulce. A nie lepiej ciut dołożyć i kupić właśnie jakiś hydraulików (np.SLX)??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 12 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Klamki będą działać dobrze ale najlepiej będą pracować z avidowskimi klamkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocon Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Chyba z avidowskimi zaciskami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poczwar Napisano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Chyba z avidowskimi zaciskami ? Jakie zaciski??? Klamki avida fr-5 (koszt ok.50zł)+ jakieś manetki więc zastanów się czy warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Chyba z avidowskimi zaciskami ? Puklus myślał raczej o tym, że hamulce będą współpracować z twoimi klamkami, ale najlepiej powinny działać z klamkami Avida. Żeby nie było OT: Wszystko powinno działać bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocon Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 No dobra, zastanowię się jeszcze czy faktycznie nie kupić hydraulików. Dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.