huba Napisano 12 Kwietnia 2010 Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam, zastanawiam sie na kupnem tego siodelka - Selle Italia C2 Gel Flow. czy ktos go uzywa ?? moze polecicie cos innego ? http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=21960 moja waga 75-82kg i jezdze w "pampersie" siodelko jest uzywane do MTBa ale ostatnio dosc czesto zakladam slicki i jezdze w dluzsze trasy. Z gory wielkie dzieki za pomoc ! pozdrawiam, Pawel
rainier Napisano 12 Kwietnia 2010 Napisano 12 Kwietnia 2010 używam takiego od początku tego sezonu, za mną już z 8-10 jazd po parę godzin i dupsko jeszcze nie odbite do siodła, wydaje mi sie że w sezonie siodło nie będzie sprawiać kłopotów natomiast początki ciężkie, wprawdzie nie jest tak extremalne jak san marco skn które swoją drogą mnie pokonało, ale z pampersem; kanapą bym go nie nazwał,
huba Napisano 12 Kwietnia 2010 Autor Napisano 12 Kwietnia 2010 to moze jednak kupic co wygodniejszego ??
rainier Napisano 12 Kwietnia 2010 Napisano 12 Kwietnia 2010 trudno tu doradzić, trzeba sie przymierzyć i stwierdzić czy tyłek "przyjmie" siodło czy nie, moim zdaniem C2 będzie wygodne ale trzeba na nim trochę godzin spędzić co by sie "ułożyło"
Gromosmok Napisano 12 Kwietnia 2010 Napisano 12 Kwietnia 2010 Ja mam Selle Italia C2 Genuine Gel i mój tyłek bardzo je sobie chwali.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.