Skocz do zawartości

[buty + pedały] Diadora Ergo Plus MTB + M540

BandiT

Rekomendowane odpowiedzi

powitać,

stałem się szczęśliwym posiadaczem wymienionego w temacie zestawu, czyli DIADORA ERGO PLUS MTB oraz M540. Są to moje pierwsze buty i pedały tego typu, wrażenia baardzo przyjemne. Całkiem inna jazda na bike'u ;) jednak prosiłbym Was o opinie na temat tych butów. Ktoś ich może używał bądź używa ? Jak z ich trwałością ? Jeżdżę bardzo spokojnie więc może ich za szybko nie zniszczę :) co o nich sądzicie ?

z góry dzięki za pomoc ;]

Witam. Korzystając z tego, że temat postu akurat mnie interesuje, proszę o radę. Jestem posiadaczem roweru cross'owego, chciałem dokonać zakupu pierwszych butów i pedałów SPD.W miarę możliwości podajcie, dokładną nazwę, ewentualnie link do przedmiotu. Budżet to powiedzmy.. około 500zł. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam :D

A ja polecam pedaly CB Eggbeater C - sam używam; przebieg 15 kkm i działają bez zarzutu; buty mam z karbonową podeszwą więc polecam do nich jakieś podkładki np. Sidi

Największe plusy to szybkie wpinanie niezależne od warunków (błoto im nie straszne) i waga - na Allegro nowe w wersji OEM można dostać za ok. 150 zł

Co do butów to mogę, również polecić Adidasy - naprawdę dobre wykonanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...