BandiT Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 powitać, stałem się szczęśliwym posiadaczem wymienionego w temacie zestawu, czyli DIADORA ERGO PLUS MTB oraz M540. Są to moje pierwsze buty i pedały tego typu, wrażenia baardzo przyjemne. Całkiem inna jazda na bike'u jednak prosiłbym Was o opinie na temat tych butów. Ktoś ich może używał bądź używa ? Jak z ich trwałością ? Jeżdżę bardzo spokojnie więc może ich za szybko nie zniszczę co o nich sądzicie ? z góry dzięki za pomoc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
davidoff Napisano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam. Korzystając z tego, że temat postu akurat mnie interesuje, proszę o radę. Jestem posiadaczem roweru cross'owego, chciałem dokonać zakupu pierwszych butów i pedałów SPD.W miarę możliwości podajcie, dokładną nazwę, ewentualnie link do przedmiotu. Budżet to powiedzmy.. około 500zł. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 To co kolega wyżej, tylko buty Diadora Ergo Carbon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 A ja polecam pedaly CB Eggbeater C - sam używam; przebieg 15 kkm i działają bez zarzutu; buty mam z karbonową podeszwą więc polecam do nich jakieś podkładki np. Sidi Największe plusy to szybkie wpinanie niezależne od warunków (błoto im nie straszne) i waga - na Allegro nowe w wersji OEM można dostać za ok. 150 zł Co do butów to mogę, również polecić Adidasy - naprawdę dobre wykonanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
davidoff Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Co powiecie o Diadora Teamracer Magnum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qball Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Dla mnie byly ok, aczkolwiek rozmiar maja o 1 wiekszy niz normalnie. Polecam przymierzyc bo ergo i teamracer mimo ze podobnie wygladaja i kosztuja to dla mnie np byla roznica i teamracery bardziej mi odpowiadaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Goldbloom ma egg beatter c w dobrej cenie, to bierz je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.