Cox Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Najprawdopodobniej wystartuuje w wałbrzyskim cyklu 'Górale na start' http://mtb.walbrzych.pl/gorale-na-start/gorale-na-start-2010/ Ktoś z forumowiczów też ma takie plany? Jesli tak to się wpisujcie, może zorganizujemy jakieś spotkanie Wpisujcie czy jedziecie z klubem czy indywidulanie, i wiek to zobaczymy jakie kategorie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Najprawdopodobniej ja będę z klubem Nie wiem tylko czy na wszystkich edycjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 wieklie zawody to to nie są ale.. rockrider byłeś na edycji w parku sobieskiego? jezeli tak bedzie padac to ten pierwszy podjazd bedzie nierealny,w bagno sie zamieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Co do pierwszej edycji to nie wiem czy będziemy, bo z tego co wiem to w ten sam weekend jest Olimpiada Młodzieży. Może być tak, że Ci co nie pojadą na olimpiadę to pojadą do Wałbrzycha W Parku Sobieskiego nie byłem, jest to mój pierwszy sezon w XC i tras jeszcze nie znam, bo wcześniej jeździłem maratony Z tej imprezy byłem tylko na trasie w Książu(również startowałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Gdzie ta Olimpida Młodzieży sie odbywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.