kudlaty115 Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Chce kupić tanie gogle do DH do 120zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis1906 Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Może uvex racer ?Jestem ich posiadaczem i naprawde są fajne. są troche droższe ale naprawde bardzo solidne i sztywne. do 100zł fajne są też uvex slash. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 W goglach wlasnie chyba chodzi o to by nie byly sztywne ale zeby sie dobrze dopasowaly do twarzy. Uzywam Fox Main http://www.allegro.pl/item962841849_gogle_fox_main_biale_z_niebieska_szybka.html tylko ja mam model chyba juz 2 letni i wszyscy kumple ktorzy je przymierzaja twierdza ze lepszych nie ma. Pozatym swietnie kryja nos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.