xkudlatyx Napisano 11 Kwietnia 2010 Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam, na wstępie chciałbym się przywitać mam na imię Kuba jestem nowy na forum jak i w świecie rowerów. Z powodu zbliżającej się wiosny czas było zainteresować się jakimś dodatkowym sportem. Siatkówka daje wycisk ale pobolewają plecy a to za sprawa ciągłego powtarzania tych samych czynność...wiec pomyślałem o jakimś dodatkowym sporcie padło na rower. Wiec rozglądam się za rowerami już jakiś tydzień i szczerze powiedziawszy mam młyn w głowie. A to Kross..a to Author..a tu jeszcze coś innego..a jak Kross to jaki levela a może Heksagon a możne jeszcze coś innego. Wiec zwracam się do was z prośba o pomoc bo już nawet wybór ramy nie wydaje mi się tak oczywisty jak na początku. Rower ma być uniwersalny w młodzieżowym tego słowa znaczeniu..czyli jakieś hopki..pagórki..może małe pagórki najczęściej będzie to las czasem może jakieś wyczyny na asfalcie.Nie musi być to sprzęt z pół pod samym sufitem ale myślę ze za ok 2000 zł da się coś dobrego dostać. Jeszcze moje "parametry" 184cm, 65kg, 85cm do krocza. Mój wybór padł tak jakby w stronę Krossa Sign DS ew. DS2 jednak boje sie opłacalności zakupu DS2.Jestem początkujący więc wystarczy mi chyba DS a w przyszłości przecież można coś do niego dokupić..wymienić. Czekam na wasze propozycje, uwagi. PS. Zamierzam bardziej skakać niż zjeżdżać z uwagi na mało sprzyjające warunki terenowe. Pozdrawiam Kuba
kubek20 Napisano 11 Kwietnia 2010 Napisano 11 Kwietnia 2010 Dużo lepiej jest kupić DS2(o niebo lepszy amortyzator i hamulce), a zaoszczędzone pieniądze wydać na jakiś lepszy hamulec
xkudlatyx Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Napisano 11 Kwietnia 2010 A teraz jeszcze pytanie DS2 z którego roku? czy może używany? Co powiecie na ten rower? Jaki to może być rocznik?Opłaca się czy może zbierać te 2400 na rocznik 2010? DS 2 Przepraszam tamten link był błędny DS 2 edit
C00BA Napisano 11 Kwietnia 2010 Napisano 11 Kwietnia 2010 Bierz jak najtanszy. W DS2 chyba nie bylo zadnych zmian
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.