juhu Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam. Mam pytanie czy po dodaniu roweru do Garażu, można go później z niego usunąć? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Tak, można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juhu Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Czyli jak są zmiany w rowerze to np. można rower na starych częściach usunąć z garażu i dodać go ponownie do garażu już z nową specyfikacją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Można, ale można też zmieniać specyfikację starego roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poczwar Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Nie musisz usuwać. Możesz edytować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati112 Napisano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 jak można usunąć to jak to zrobić?? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 12 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Wchodzisz do "Garażu", klikasz - rozwijasz "Moje rowery", obok swojego nazwy roweru masz "-", co oznacza usunięcie roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 A ja mam pytanko inne ale podobne dlaczego dodajac rower do Garazu tworzony jest automatycznie temat w manii lekkosci "wasze rowery" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 17 Stycznia 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 bo tak to działa teraz. Zamiast tam pisać i śmiecić, jest od tego garaż, a forum pozwala łatwiej dotrzeć do roweru i dyskutować na jego temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Tylko troche nie pasuje teraz, ze dzial wasze rowery jest podforum manii lekkosci, przeciez nie kazdy ma manie lekkosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Skoro Panowie poruszyli temat naszego Garażu dołożę swoje trzy grosze... Fajnie, że dodawane są projekty od razu po dodaniu do Garażu, ale mam parę zastrzeżeń. 1. Po dodaniu tworzy się automatycznie temat, który moim zdaniem mógłby mieć możliwość edycji przez użytkownika roweru, np.: Accent El Niño (2009) [dalej mogłoby być miejsce na dopisanie własnej części tematu], a chociażby przydałoby się dopisanie czyj to projekt. 2. Moim zdaniem potrzebne jest uporządkowanie tematów w dziale Wasze Rowery. Głównie chodzi mi o to, że sporo osób ma dwa tematy (nap.: Ja), jeden sprzed okresu działalności garażu, a drugi obecny. Fajnie byłoby połączyć tematy, co ujednoliciłoby dział. To tyle z mojej strony. Proszę nie traktować tego jako krytyki, lecz jaki sugestie dotyczące głównie czytelności i funkcjonalności Naszego Forum. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 21 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 @bogus92,wszystko o czym napisałeś jest w tej chwili na deskach kreślarskich i mocno nad tym pracujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 OK. Rozumiem, dziękuję za informację. W razie jakichś problemów w porządkach chętnie pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KVL Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Panowie, Chcę usunąć jedno ze zdjęć w garażu i nie mogę tego zrobić. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 24 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 U mnie spraw wygląda tak: - wchodzę w mój rower w Garażu, - klikam zdjęcia, - pod zdjęciem jest przycisk opcje, - tam daj Usuń zdjęcie. Powinno być gotowe. Jeśli nie możesz usunąć zdjęcia tak, to wyloguj się z forum, usuń pliki internetowe i spróbuj ponownie. U mnie w czasie problemów z forum, które wprawdzie były dawno taki zabieg pomógł w 100%. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Grupa nowy użytkownik nie może usuwać zdjęć z garażu. Napisz o jakie zdjęcie chodzi to je usunę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KVL Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 To lekkie szykanowanie grupy nowych, ponieważ każdy może popełnić błąd i musi mieć możliwość jego naprawy. bogus92 / Schwefel - dziękuję za szybką odpowiedź i wyjaśnienie. Chciałbym usunąć zdjęcie: "na forum 4" dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 25 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Zapytam tak z ciekawości: Schwefel po co tak właściwie jest to ograniczenie dla nowych użytkowników? Rozumiem jeszcze zachowanie odstępów pomiędzy wypowiedziami nowych użytkowników, ale tutaj nie widzę sensu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Dlatego masz możliwość naprawy tego "błędu" raportując obsłudze forum. Zasady te nie podlegają negocjacjom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KVL Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Schwafel: Dzięki za usunięcie. Powtarzam pytanie od bogus92: po co tak właściwie jest to ograniczenie dla nowych użytkowników? Rozumiem jeszcze zachowanie odstępów pomiędzy wypowiedziami nowych użytkowników, ale tutaj nie widzę sensu. Nie negocjuję, ale proszę o odpowiedź. I ostatnia sprawa, pisząc o raportowaniu - chyba nie powinno się ciągnąć takich wątków na forum, lepszym miejscem jest "pomoc" a odpowiedzi tam nie znalazłem. Jeszcze raz dzięki za usunięcie, z mojej strony temat zakończony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Z mojej również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.