Skocz do zawartości

[rower] Aggressor GT 2009

kebo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Mam okazje zakupić GT AGGRESSOR 2009 za ok 650 zł nowy. Potrzebuje informacji na temat tego roweru czy jest sprawdzony itd bo nie znam sie jeszcze tak dobrze na rowerach. I ile on wazy bo nie mogę nigdzie znaleźć. I czy w ogóle on będzie pasował do mnie ważę ok 85 kg. Czekam na szybka odp pozdrawiam a oto rower:

http://allegro.pl/item986222839_gt_aggressor_wyprzedaz_sklep_z_1159_zl.html

Napisano

nie wiem ile masz wzrostu ale i tak uważam że rower jest za mały na Ciebie. Jest to rozmiar S czyli 16 cali a to nie jest duża rama :icon_wink: chyba, że nie jesteś za wysoki ;)

Napisano

NOWY ROWER GT AGGRESSOR

* Rama: aluminium 6061, Triple Triangle design, wymienny hak przerzutk

* Amortyzator: SR M 2025, skok75 mm

* Korba: SuntourXCC-T02, 42,32,22

* Przerzutka przód: Shimano TY-10

* Przerzutka tył: Shimano TX-50

* Manetki: Shimano ST-EF50, 7 biegów

* Obręcze Alloy ATB

* Opony: ATB Dual purpose, 27 TPI 26x2.1

* Hamulce: Radius linear pull

* Kierownica: 20 mm Rise

* Siodło: GT Custom MTN

to są dokładnie paramerty tego rowerku ja mam wzrostu 180 cm

Napisano
  W dniu 11.04.2010 o 11:31, kebo napisał:

NOWY ROWER GT AGGRESSOR

to są dokładnie paramerty tego rowerku ja mam wzrostu 180 cm

Jak pisał kolega wyżej-jeśli eSka GT to 16 cali,to rama jest zbyt mała.Do takich parametrów jak twoje to 19 cali ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.