totek Napisano 10 Kwietnia 2010 Napisano 10 Kwietnia 2010 Dzień dobry Nie znam się za bardzo na tej tematyce i bardzo proszę Was o pomoc. Nadchodzi wiosna dni stają się coraz cieplejsze a w związku z tym pora odkurzyć swoje 2 kółka Postanowiłem trochę zmodernizować swój rower - i dostałem propozycję montażu nowej pomarańczowej ramy Gary Fisher Tarpon 21,5 Silver Series Aluminium BS:6102 wraz z przednim amortyzatorem SR Suntour M2025 za okazyjne 1200 pln I tutaj zapaliła mi się lampka w głowie Poszukałem trochę w sieci i znalazłem rower Garego ( Nowy)z takimi samymi podzespołami z kolekcji 2008 za niecały 1000 złotych a w skład wchodzi wszystko (hamulce,przerzutki itp.) Nie ma podanego symbolu stopu ramy I teraz moje pytanie Czy możliwe aby ta rama (Gary Fisher Tarpon 21,5 Silver Series Aluminium BS:6102) wraz z amortyzatorem ( SR Suntour M2025)był tak dobra że nie staniała a zdrożała przez 2 sezony ? Czy tez ktoś chce na kimś zarobić - w tym przypadku na mnie ? Czy ktoś może mi podać orientacyjna cenę za te 2 podzespoły ? Będę bardzo wdzięczny za szybka odpowiedź ! Pozdrawiam
totek Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam Czy ktoś może pomóc w w/w sprawie ? Pozdrawiam Aktualizacja !!! Temat nie aktualny Okazuje się że sprzedawca kupił rower za 1000 zł i teraz sprzedaje na części Uwaga na Pana Krzysztofa z Wrocławia ze sklepu Rowery Stylowe przy ulicy Komuny Paryskiej 76/13 Mam nadzieję że nikogo nie nabierze na swój "profesjonalizm" Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.